SADES, Gamesweek 2018'de Etkileyici Ürünleriyle Dikkat Çekti

Yakın zamanda Türkiye pazarına güçlü bir giriş yapan ve ürünleriyle oyunseverlerin büyük ilgisini toplayan oyuncu ekipmanları üreticisi SADES, 6-10 Haziran arasında İstanbul’da gerçekleşen Video Oyunları ve Teknolojileri Fuarı Gamesweek'teydi.

SADES, Gamesweek 2018'de Etkileyici Ürünleriyle Dikkat Çekti
Yayın Tarihi: 16.07.2018 12:10:00

Dünyadan sonra Türkiye oyun piyasasında da kısa zamanda sağlam bir kullanıcı ve hayran kitlesi edinen SADES, özellikle oyunseverlerin farklı beklentilerine uygun olarak üretilen oyuncu kulaklıklarıyla öne çıkıyor. Üst segment kulaklıklarda Realtek ve Bonigiovi Acoustics gibi önemli ses teknolojisi geliştiricileriyle birlikte çalışan marka, Gamesweek'te resmi distribütörü Corax Alpha standında ürünlerini geniş bir kitleyle buluşturma imkanı buldu.

Türkiye’de 850 milyon dolar büyüklüğe ulaşan oyun sektörünün önde gelen isimlerinin en son teknoloji ürünlerini görücüye çıkardığı Gamesweek Video Oyunları Fuarı'nı, tam 32 bin kişi ziyaret etti. Oğuzhan Uğur, Mervan Tepelioğlu, Uğur Yaman, Oyun Gemisi, Oğuz Atalay ve Mendebur Lemur gibi ünlü fenomenlerin de katıldığı fuar, kullanıcı deneyimi odaklıydı. Farklı yaş gruplarından oyuncuların çeşitli ürün ve servisleri gözlemleme ve deneyimleme fırsatı bulduğu fuarda bir de 35 bin TL ödüllü turnuva düzenlendi. Her yaştan oyuncu ve teknoloji meraklısının, oyun stüdyolarının, üniversite ve önde gelen oyun şirketlerinin katılımıyla gerçekleşen fuar, oyun dünyasının nabzını tutuyor.

Amiral gemisi modelleri Spellond Pro ve Knight Pro oyuncu kulaklıklarının yanı sıra pek çok etkileyici SADES oyun aksesuarının da yer aldığı Corax Alpha standı, fuarın en çok ilgi çeken ve ziyaret edilen standlarından biri oldu. Rauf Baba adlı twitch yayıncısının fuar boyunca yayın açtığı stantta, Melodi Kızılgün adlı bir cosplayer da yerini aldı.

SADES, etkileyici kulaklık modelleri başta olmak üzere, mouse, klavye, kulaklık standı ve mouse pad gibi ürünleri de içine alan zengin portföyüyle hem yeni başlayan hem de profesyonel oyuncuların ilgisini çekmeye devam ediyor. Amazon gibi dev satış platformlarında kullanıcılarının verdiği çok yüksek reytinglerle birlikte satış rekorları kıran SADES, yüksek performans odaklı ürünleri ve üst düzey kullanıcı deneyimiyle Türkiye oyun piyasasının etkili oyuncuları arasında yerini almış görünüyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR