Şahan Gökbakar Reynmen'e destek oldu! "Sen takılma güzel kardeşim"

Derdim Olsun ve Ela şarkılarıyla yakaladığı başarının ardından pop dünyasına bomba gibi düşen Reynmen pek çok kişi tarafından eleştirilmişti. Son olarak Seyhan Müzik'in sahibi Bülent Seyhan'la polemik yaşayan Reynmen'e ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan destek geldi. İşte detaylar...

Şahan Gökbakar Reynmen'e destek oldu! "Sen takılma güzel kardeşim"
Yayın Tarihi: 22.08.2019 11:21:00

Reynmen lakabıyla ünlenen ünlü Youtuber'ın Derdim Olsun ve Ela şarkılarıyla yakaladığı başarı pop dünyasına bomba gibi düştü. Çoğu ünlü Reymen'in sahte takipçiyle bu tıklanmaları aldığını düşündüğünü söyleyerek genç şarkıcıyı topa tuttu.

Son olarak da Müyap Başkanı Bülent Seyhan'ın Reynmen için "Zamanında Ajdar'a haksızlık ettik. Oysaki zararsızdı. Ama Reynmen sektöre zarar verdi" demiş ve ortalık alevlenmişti. Bu iddialara sessiz kalmayan Reynmen ise "Beni paranızla satın alamadığınız için böyle yapıyorsunuz" açıklamalarını yaptı. 

Bu sözlerden sonra Reynmen'e ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan destek geldi. 


YERİNDE OLMAK İSTEDİKLERİ HERKESE AYNI MUAMELE

Şahan Gökbakar, Reynmen'in fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak, "Bu çocuk naptı la size? Başarılı şarkılar yapıyor, insanlar seviyor dinliyor. Bırakın keyfini yaşasın başarısının, amma konuştunuz, yadırgadınız çocuğu. Reynmen, sen takılma güzel kardeşim bak dalgana, eğlen, üret, büyüt kitleni, kanalını. Yerinde olmak istedikleri herkese yaptıkları aynı muamele" dedi.

İşte Gökbakar'ın o paylaşımı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR