Şahin Tepesi de başlıyor Dizilerin cuma akşamki rekabeti iyice kızışacak

ATV'nin yeni dizisi Şahin Tepesi'nin yayın tarihi belli oldu. Yayın günü için cuma günü seçilen dizinin akıbeti merak ediliyor.

Şahin Tepesi de başlıyor Dizilerin cuma akşamki rekabeti iyice kızışacak
Yayın Tarihi: 14.11.2018 10:13:00

Ay Yapım'ın yeni dizisi Şahin Tepesi için geri sayım başladı. ATV'de ekranlara gelecek dizi, 23 Kasım Cuma akşamı saat 20:00'da başlıyor.

Başrollerini Ebru Özkan, Zerrin Tekindor, Aybüke Pusat ve Boran Kuzum'un paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda da Hilal Saral oturuyor. Melek Gençoğlu'nun da senaryosunu kaleme aldığı dizi , bir döneme damgasını bulan Falcon Crest adlı yabancı dizinin yerli uyarlaması...

Şahin Tepesi dizisinin 1. bölümünün 2. fragmanı da yayınlandı. Oldukça iddialı bir yapım olduğunu tanıtımlarıyla kanıtlayan dizide çok merak edilen bir hususta Boran Kuzum ve Aybüke Pusat'ın uyumu. İkilinin fragmandaki hallerine bakılırsa ikilinin iyi bir uyum sağladığı da ortada...


Gerek oyuncu kadrosu gerek hikayesiyle çok merak edilen dizi bu hafta ekranlara veda edecek Aşk ve Mavi dizisi yerine ekranlara gelecek. 

Oldukça zorlu bir güne gelecek Şahin Tepesi; Gülperi, Arka Sokaklar, İstanbullu Gelin ve Kızım gibi güçlü dizilerle rekabet edecek. 

Şahin Tepesi'nin reytinglerinin nasıl olacağını, beğenilip beğenilmeyeceğini hep birlikte izleyip göreceğiz...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR