Şahin Tepesi dizisine izleyen herkes bayıldı yolu açık olsun

ATV'nin iddialı yeni dizisi Şahin Tepesi, dün akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Çok beğenilen diziye sosyal medyadan övgü yağdı.

Şahin Tepesi dizisine izleyen herkes bayıldı yolu açık olsun
Yayın Tarihi: 24.11.2018 12:09:00

Başrollerini Zerrin Tekinodr, Ebru Özkan, Boran Kuzum ve Aybüke Pusat'ın paylaştığı yeni dizi Şahin Tepesi dün akşam yayın hayatına başladı. 

Yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu dizi, heyecanla bekleniyordu. Ki beklendiği kadar vardı...

Birbirlerinin hayatından çalan iki kadının hak ve güç savaşının ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadeleyi anlatan dizi, aşk ve entrika dolu bir yapım olan dizi Falcon Crest adlı yabancı bir dizinin uyarlaması aslında.




Genel olarak çok beğenilen diziye ise sosyal medyadan övgü yağdı.

“Bölüm o kadar güzeldi ki gerçekten beklediğimden çok daha güzel çıktı. Haftaya da kesinlikle izleyeceğim!", "“Mükkemmel bir iş olmuş. Boran’ı Leon’dan farklı biri olarak görmek, farklı olsa da çok yakışmış Efe ona… Diğer oyunculara denecek hiçbir şey yok, her şey çok içime sindi.”, “Zerrin Tekindor’u çok özlemişim!", “Uzun zamandır ekranlarda içime sinen, karakterlerine ısındığım ve tutmasını çok istediğim bir dizi olmamıştı!" gibi yorumlar yapan izleyiciler diziye bayıldı.

Fakat Şahin Tepesi'nin reytingleri pek de beklendiği gibi olmadı. Hem Total grubunda hem de AB grubunda 13. sırada yer alan dizi rakiplerinin bir hayli gerisinde kaldı.

Dizinin nasıl bir ivme kaydedeceğini, izleyicileri alışkanlıklarından vazgeçirip geçiremeyeceğini önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR