Şahin Tepesi efsane diziler arasına katılmaya geliyor

ATV'nin yeni dizisi Şahin Tepesi'nin 1. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyenleri tanıtımlarıyla şimdiden meraklandıran dizi, efsane olmaya aday gösteriliyor.

Şahin Tepesi efsane diziler arasına katılmaya geliyor
Yayın Tarihi: 8.11.2018 14:09:00

Ay Yapım'ın yeni başlayacak iddialı dizisi Şahin Tepesi'nin 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Falcon Crest adlı yabancı dizinin uyarlaması olan Şaihn Tepesi'nin yönetmenliğini Hilal Saral yapacak.

Melek Gençoğlu ve ekibinin senaryosunu yazdığı Şahin Tepesi, güçlü oyuncu kadrosuyla da büyük heyecan yarattı.

Başrollerini Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Mustafa Mert Koç, Leyla Tanlar, Kaan Taşaner ve Esra Dermancıoğlu paylaşıyor.




Şahin Tepesi dizisi; aralarında husumet olan iki ailenin çocuklarının imkansız aşkının yanı sıra birbirlerinin hayatından çalan iki kadının güç savaşını ve bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadeleyi anlatacak.

Henüz ne zaman yayınlanacağı belli olmayan Şahin Tepesi, her tanıtımıyla biraz daha dikkat çekiyor. Şimdiden çokca merak uyandıran dizinin televizyon efsaneleri arasına gireceği sosyal medyada konuşuluyor.

Dizinin gerek hikayesi gerek oyuncu kadrosuyla çok başarılı olacağını düşünen izleyiciler, daha günü belli olmasa bile diziyi iple çekiyor.

Bir an evvel başlaması istenen Şahin Tepesi'nin yayın günü ve saati hakkında ATV'den henüz bir açıklama gelmedi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR