Şahin Tepesi final yaptı sosyal medya yıkıldı

ATV'nin yeni başlayan dizisi Şahin Tepesi ne yazık ki reyting kurbanı oldu ve dün akşam ekranlara gelen 6. bölümüyle ekranlara veda etti. Apar topar final yapan Şahin Tepesi hayranları ise bütün hafta boyunca çok üzülmüştü ama dün akşam adeta kahroldular. Bakın neden? İşte detaylar...

Şahin Tepesi final yaptı sosyal medya yıkıldı
Yayın Tarihi: 29.12.2018 10:12:00

ATV'nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi Şahin Tepesi dün akşam 6. bölümüyle final yaptı. Yalnızca 6 bölüm devam edebilen Şahin Tepesi finali hayranlarını bir hayli üzdü.

Başrollerini Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Aybüke Pusat ve Boran Kuzum'un paylaştığı Şahin Tepesi final yaptı hem de apar topar...

Cuma akşamları ekranlara gelen Şahin Tepesi reytinglerde istediği ivmeyi bir türlü yakalayamayınca ATV'de Şahin Tepesi final yapsın kararı verdi.




Ancak çok kısa bir sürede kendine oldukça güzel bir kitle yaratan Şahin Tepesi final kararı izleyenleri adeta yıktı.

Hafta içinde Şahin Tepesi kanal değiştirsin diyerek Twitter gündemine oturan izleyiciler, Şahin Tepesi final bölümüne adeta kahroldu.

Şahin Tepesi final yapmasını istemeyen izleyiciler, sosyal medyayı adeta yıktı. Şahin Tepesi finali çok beğenen izleyiciler bu dizinin genel anlamda harika olduğunu ve böyle bitmemesi gerektiğini düşündü.

Şahin Tepesi dizisinin tüm ekibinin yolu açık olsun, başka projelerde görüşmek dileğiyle diyelim...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR