Şahin Tepesi'nin ilk fragmanı sosyal medyaya bomba gibi düştü

ATV'nin yeni sezon bombası Şahin Tepesi'nin ilk tanıtımı yayınlandı. Ay Yapım'ın iddialı dizisi Şahin Tepesi izleyenleri şimdiden heyecanlandırdı.

Şahin Tepesi'nin ilk fragmanı sosyal medyaya bomba gibi düştü
Yayın Tarihi: 2.11.2018 12:18:00

Aybüke Pusat, Zerrin Tekindor ve Boran Kuzum’un başrollerini paylaştıkları dizi, hikayesiyle şimdiden ilgi çekmeyi başardı. İlk teaserda gül bahçesinde dolan karakterleri gördüğümüz Şahin Tepesi'nin nasıl bir dizi olacağını kimse anlayamamıştı.

Fakat yayınlanan ilk fragmanda durumlar bir hayli değişti. Şahin Tepesi'nde aşk, entrika, cinayet, büyük sırlar, kavgalar, aileler arası husumetlerin olduğu bir ilişkiler ağının ortaya konulacağı görülüyor.

Büyük bir heyecan yaratan fragman ise izleyenlerin çok hoşuna gitti ve herkesi çok heyecanlandırdı.




Falcon Crest dizisinin uyarlaması olan dizinin yönetmen koltuğunda; Hilal Saral otururken,  dizinin senaristliğini de Melek Gençoğlu üstleniyor.

Geçtiğimiz sezon Söz dizisinden ayrılan Aybüke Pusat ve Vatanım Sensin’de Leon’u oynayan Boran Kuzum, ilk kez Şahin Tepesi'nde partner olacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda Zerrin Tekindor, Boran Kuzum ve Aybüke Pusat haricinde Ebru Özkan, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç yer alıyor.

Yakında ATV'de başlayacak olan dizinin henüz yayın günü ve saati belli değil...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR