Salih Dinçel'den 'Mucize'

Akademisyen ve müzisyen Salih Dinçel'in 3.single çalışması "Mucize", Ada Müzik etiketi ile dijital platformlarda ve netD müzik kanalında yayına girdi. Söz ve müziği Grup Gündoğarken'in kurucularından Burhan Şeşen'e ait olan "Mucize"nin aranjörlüğünü usta bir isim olan Gürol Ağırbaş yaptı.

Salih Dinçel'den 'Mucize'
Yayın Tarihi: 30.04.2019 10:33:00

"MUCİZE" YAYINLANDI, KLİBİ ÖĞRENCİLERİYLE ÇEKTİ

Recep Çetin'in yönetmenliğini yaptığı klipin Kanlıca Serhan Şeşen derneğinde çekildiğini ve klipte öğrencilerinin de oynadığını belirten sanatçı, herkes için kalıcı bir anı oluştuğunu ve hayatı paylaştığı öğrencilerine her zaman çalışmalarında yer vereceğini belirtti. 

14 YAŞINDA KEŞFETTİ


Gündoğarken'in İstanbul Atina İstanbul albümünde yer alan bu şarkıyı 14 yaşında keşfettiğini ve yıllarca sahnelerinde söylediğini belirten Dinçel, bu süreçte Burhan Şeşen'in desteğinin oldukça önemli olduğunu, ondan beslenmeye ve onun fikirlerini her zaman almaya devam edeceğini dile getirdi. 

DENEYSEL BİR ALBÜM "HAYYAM" YOLDA 

Geçtiğimiz dönemlerde Ömer Hayyam rubailerine besteler yaptığını söyleyen sanatçı, Şuayip Yeltan düzenlemesiyle 21 şarkılık albümün kayıtlarının devam ettiğini ve kısa şarkılardan oluşan bir uzun yol albümü olacağını ve kasım ayı söyledi.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR