Şampiyon dizisi Eylül kimdir? Özlem Deniz Durmaz daha önce hangi dizide oynadı

TRT1'in iddialı yeni sezon dizisi Şampiyona son olarak Özlem Deniz Durmaz katıldı. Hal böyle olunca Özlem Deniz Durmaz kimdir? Kaç yaşında hangi dizide oynadı? Hangi karaktere hayat verecek? gibi sorular aranmaya başladı. Biz de sizler için tüm bu soruları araştırdık bulduk.

Şampiyon dizisi Eylül kimdir? Özlem Deniz Durmaz daha önce hangi dizide oynadı
Yayın Tarihi: 15.08.2019 09:46:00

BSK Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Şampiyon dizisi yeni sezonda TRT1 ekranlarında olacak. Başrollerini Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Erdal Özyağcılar'ın paylaştığı diziye son olarak genç oyuncu Özlem Deniz Durmaz katıldı. Şampiyon dizisinde Eylül karakterine hayat verecek olan Durmaz çok merak edildi. Hal böyle olunca ​Şampiyon Eylül nasıl biri? Özlem Deniz Durmaz kimdir? soruları her yerde aranmaya başladı.

Şampiyon Eylül kim?

Şampiyon dizisinde iyi niyetli temiz bir kız olarak karşımıza çıkacak Eylül'ün kimle ne bağlantısı olacağını henüz bilmiyoruz. Ancak  tahminlerimize göre Eylül, Kafkas'a platonik aşk besleyen biri olabilir. 




Özlem Deniz Durmaz kimdir? Kaç yaşında

Şampiyon dizisinin yeni oyuncusu Özlem Deniz Durmaz, 19 Kasım 1992 İstanbul doğumlu. 170 cm boyunda 60 kg olan güzel oyuncu masmavi gözleriyle çok dikkat çekiyor. Ankara Gazi Üniversitesi'nden mezun olan Durmaz, kariyerine oyunculukla devam etmek istemiştir. Geçtiğimiz sezon Adını Sen Koy adlı günlük dizide boy gösteren Özlem Deniz Durmaz, daha önce Deniz Yıldızı, Alın Yazım ve Karagül gibi dizilerde de oynadı. 

Dolgun dudakları ve mavi gözleriyle Angelina Jolie'ye benzetilen güzel oyuncu Şampiyon dizisinde nasıl bir performans sergileyecek hep birlikte göreceğiz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR