Şampiyon dizisi neden yok? Bitti mi final mi yaptı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak

TRT1'in bu sezon başlayan ve bir boksörle oğlunun hayatını anlatan perşembe dizisi Şampiyon dizisi bu akşam ekranlara gelmeyecek. Hal böyle olunca Şampiyon neden yok? Bitti mi final mi yaptı? Şampiyon dizisi yeni bölüm ne zaman? her yerde aranmaya başladı.

Şampiyon dizisi neden yok? Bitti mi final mi yaptı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak
Yayın Tarihi: 24.10.2019 19:53:00

Şampiyon dizisi bu akşam neden yok? Şampiyon bitti mi? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? her yerde aranıyor. Yapımcılığını BSK Yapım’ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Ketche ve Devrim Yalçın’ın oturduğu Şampiyon dizisi Eylül ayından bu yana ekranlara gelmeye devam ediyor. Her perşembe TRT1'de yayınlanan Şampiyon 24 Ekim akşamı yayınlanmayacak. Peki Şampiyon niçin yayınlanmıyor? İşte detaylar...

Başrollerini Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un paylaştığı ve Kafkas adında bir boksörün oğlu için verdiği mücadeleyi konu alan Şampiyon reytingleri çok iyi olmasa da yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. 



ŞAMPİYON 24 EKİM NEDEN YOK?

TRT1'in sevilen dizisi Şampiyon bu hafta özel bir yayın akışı nedeniyle ekranlara gelmeyecek. Çünkü TRT1 ekranlarında 24 Ekim perşembe akşamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hazırlanan özel bir program canlı olarak yayınlanacak.


Bu nedenle Şampiyon akıştan kaldırıldı. Yerine de günlük dizi Seksenler konuldu. Yani Şampiyon dizisi, cumhurbaşkanı özel yayını nedeniyle ekranlara gelmiyor.

ŞAMPİYON BİTTİ Mİ? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi yayınlanmayınca ve reytingleri de düşük olunca izleyiciler final yaptığını düşündü ancak böyle bir durum söz konusu değil. Bu akşam ekranlara gelmeyen Şampiyon, 31 Ekim perşembe akşamı yeni bölümüyle ekranlarda olacak. 

ŞAMPİYON YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zafer Tansel’le ilgili edindiği bilgiyi Fırat’la paylaşır. Akif’in video kaydını izletir. Yıllar sonra Necdet Suphi maçında hiçbir suçunun olmadığı gerçeğiyle yüzleşen Fırat ilk anda bu yüzleşmenin ağırlığını kaldıramasa da sonrasında Zafer’den bu kaydı hiçbir şartta Suna’ya izletmemesini tembihler. Artık savaş değil barış istemektedir. Oğluyla barış içinde yaşayacağı bir hayat. Fakat ne Tansel, ne de şimdilik onları uzaktan izleyen Aladağlı’nın barışmak veya onları rahat bırakmak gibi bir niyeti yoktur.

Aladağlı’nın varlığından haberdar olan Yaman, Fırat ve ailesi adına endişelenmeye başlar. Bu endişesinin sebebi, ikilinin yıllar önce Belene kampında tanışıyor olmasıdır. Yaman detaya girmeden Aladağlı’nın kim olduğunu ailesine özetler. Derviş’in, bu hayatta karşılaşabilecekleri en tehlikeli insan olduğunu söyler. Bu yüzden Fırat’a da, oğlu Zafer’e de Derviş Aladağlı’dan uzak durmaları gerektiğini sıkı sıkı tembihler. Tüm bunlar olurken Tansel’le ilişkisini sonlandıran Suna, bu durumu ailesine de açar. Fakat annesinin tepkisi beklediğinden de sert olur. Bilmediği şey, ailesiyle Tansel arasında geçmişten gelen büyük bir sır olduğudur. Bu sırrın açığa çıkmaması adına, kızlarının Tansel’le arasını bir an önce düzeltmesi gerekmektedir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR