Şampiyon erken havlu attı! Şampiyon dizisi final yapıyor

TRT1'in büyük umutlarla başlayan yeni dizisi Şampiyon yaprak dökümü kervanına katıldı. Oldukça zor rakiplerle perşembe akşamı ekranlara gelen Şampiyon için ne yazık ki reytingleri düşük seyredince final kararı geldi. Hal böyle olunca Şampiyon dizisi ne zaman bitecek? her yerde aranmaya başladı.

Şampiyon erken havlu attı! Şampiyon dizisi final yapıyor
Yayın Tarihi: 3.10.2019 14:59:00

İddialı oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen Şampiyon dizisi kendisine seçilen perşembe gününün ilk kurbanı oldu. Güçlü rakipleriyle bir türlü baş edemeyen Şampiyon ne yazık final yapıyor. Bu akşam 4. bölümüyle ekranlara gelecek olan dizi önümüzdeki haftalarda ekranlara veda edecek. Peki Şampiyon ne zaman bitecek? İşte detaylar...

Büyük umutlarla başlayan başrollerini Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un paylaştığı ve Kafkas adında bir boksörün oğlu için verdiği mücadeleyi konu alan Şampiyon ne yazık ki sitenilen reytingleri elde edemedi.




Perşembe akşamları yayınlanan dizi; Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor ile mücadele ediyordu. Ancak Mucize Doktor'un efsane çıkışı, bir Zamanlar Çukurova'nın yüksek reytingleri TRT1'in Şampiyon dizisinin fişini çekmesine sebep oldu.

ŞAMPİYON NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Düşük reytingleri nedeniyle final yapacak olan Şampiyon dizisi 16. bölümüyle ekranlara veda edecek. Net bir tarih vermemiz gerekirse de Şampiyon 26 Aralık perşembe akşamı final yapacak. 

Böylece yeni sezonda başarı yakalayamayan ve erken final yapan diziler kervanına Şampiyon da katılacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR