Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi bugün yapılacak kura çekimi ile belli olacak. Peki, Şampiyonlar Ligi ön eleme turu kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?
Yayın Tarihi: 23.07.2018 11:47:00

Yeni sezona büyük atılımlarla başlayan Fenerbahçe, 2018 - 2019 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edebilmek için  3. ön eleme turunu geçmek istiyor. Fenerbahçe’nin ön eleme turunda karşılaşacağı rakip bugün belli olacak. Fenerbahçe’yi güçlü rakiplerin beklendiği kurada sarı lacivertli ekip İsviçre’nin Nyon kentindeki kura çekimine ikinci torbadan katılacak. Toplam 8 takım arasından belirlenecek olan Fenerbahçe kura çekiminde 4 seri başı takım Fenerbahçe'nin muhtemel olacak. Peki, Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri…

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?


Şampiyonlar Ligi’nde kuralar, TSİ 13.00’te, Avrupa Ligi’nde ise TSİ 13.45 ve 15.00’te iki grup halinde çekilecek. Kura çekimi UEFA.com üzerinden canlı olarak takip edilebilecek.Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda ilk maçlar 7-8 Ağustos, rövanşları  14 Ağustos, Avrupa Ligi’nde ise ilk maçlar 9 Ağustos, rövanşları ise 16 Ağustos’ta oynanacak.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Fenerbahçe'nin rakipleri arasında, Benfica (POR), Dynamo Kyiv (UKR), Spartak Moskva (RUS), Standard Liège (BEL), Slavia Praha (CZE), Ajax veya Sturm Graz, PAOK veya Basel yer alıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR