Şampiyonlar ligi kurası ne zaman çekilecek? 2019-2020 Şampiyonlar Ligi kura çekimi

2019-2020 Şampiyonlar Ligi kurası ne zaman çekilecek? Şampiyonlar Ligi'nde kura heyecanı yaşanıyor. Galatasaray'ın da yer aldığı Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman saat kaçta yapılacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Şampiyonlar Ligi kura çekimi detayları haberimizde...

Şampiyonlar ligi kurası ne zaman çekilecek? 2019-2020 Şampiyonlar Ligi kura çekimi
Yayın Tarihi: 27.08.2019 12:08:00

Temsilcimiz Galatasaray'ın da yer alacağı 2019-2020 sezonu Şampiyonlar Ligi için kura çekimine az bir zaman kaldı! Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi grupları belli oluyor! Şampiyonlar Ligi'nde yeni sezon kura çekimi geldi çattı. Futbolseverler, Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman yapılacak? Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray'ın rakipleri kim oldu? Şampiyonlar Ligi gruplarında son durum? Bu soruların yanıtını araştırmaya başladı.

Türkiye'den Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme turunda Olympiakos'a elenerek veda ederken, son Şampiyon Galatasaray, Şampiyonlar Ligi gruplarına doğrudan katılma hakkı kazanmıştı. Galatasaray'ın da yer alacağı Şampiyonlar Ligi kura çekimi heyecanla bekleniyor! Galatasaray'ın muhtemel rakipleri de belli oldu. Cimbom'u Devler Ligi'nde zorlu rakipler bekliyor!

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi için az bir zaman kaldı! 2019-2020 Şampiyonlar Ligi grup kuraları 29 Ağustos 2019 Perşembe günü Monaco'da yapılacak. Çekilecek kura ile birlikte yeni sezonda Şampiyonlar Ligi grupları belli olacak. Temsilcimiz Galatasaray'da zorlu kura da dev rakiplerle eşleşebilir.


TÜRKİYE'DEN SADECE GALATASARAY 

Medipol Başakşehir'in Olympiakos'a, 3. ön eleme turunda elenmesinin ardından, Türkiye'den sadece Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Galatasaray, geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayarak statü gereği Şampiyonlar Ligi gruplarına doğrudan katıldı. Cimbom'u Şampiyonlar Liginde Barcelona, Liverpool, Manchester City, Real Madrid ve daha birçok zorlu rakip bekliyor.

GALATASARAY KAÇINCI TORBADAN KATILACAK?

Kura çekimi için Şampiyonlar Ligi torbaları belli oluyor. Temsilcimiz Galatasaray, kuraya 3. veya 4. torbadan katılacak. Şampiyonlar Ligi'nde play-off turunda Galatasaray'ın altında yer alan rakipler Şampiyonlar Ligine kalmayı başarırsa Cimbom 3. torbadan kura çekimine girecek. 

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA TORBALARI 

1. TORBA: Barcelona, Liverpool, Manchester City, Chelsea, Bayern Münih, Juventus, PSG, Zenit

2. TORBA: Real Madrid, Tottenham, Napoli, Atletico Madrid, Borussia Dortmund

2. YA DA 3. TORBA: Benfica, Shaktar Donetsk

3. TORBA: Inter, Valencia, Lyon, Bayer Leverkusen, RB Salzburg

3. YA DA 4. TORBA: Galatasaray, Leipzig, Genk, Lokomotiv Moskova

4. TORBA: Lille, Atalanta






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR