Sandra Deniz Karslı kimdir? Miss Turkey 14 numaralı adayı Sandra Deniz Karslı nereli kaç yaşında

Sandra Deniz Karslı kimdir? Miss Turkey 2019 yarışmasında 14 numarada yarışacak Sandra Deniz Karslı kimdir? Sandra Deniz Karslı sevgilisi var mı? Sandra Deniz Karslı kaç yaşında, nereli merak ediliyor. Sandra Deniz Karslı hayatı ve biyografisi sizler için derledik. İşte Sandra Deniz Karslı tanıyalım

Sandra Deniz Karslı kimdir? Miss Turkey 14 numaralı adayı Sandra Deniz Karslı nereli kaç yaşında
Yayın Tarihi: 29.09.2019 12:18:00

Sandra Deniz Karslı kimdir? Miss Turkey 2019 yarışmasında 14 numarada yarışacak Sandra Deniz Karslı kimdir? Sandra Deniz Karslı sevgilisi var mı? Sandra Deniz Karslı kaç yaşında, nereli merak ediliyor. Sandra Deniz Karslı hayatı ve biyografisi sizler için derledik. İşte Sandra Deniz Karslı tanıyalım.

Sandra Deniz Karslı kimdir? Nereli, kaç yaşında?

Miss Turkey yarışmasında 14 numarada yarışacak olan Sandra Deniz Karslı kimdir? Sandra Deniz Karslı nereli, kaç yaşında merak ediliyor. Sandra Deniz Karslı sevgilisi kim? Sandra Deniz Karslı yaşı kaç sizler için derledik. İşte Miss Turkey 2019 en güzellerinden biri olan Sandra Deniz Karslı hayatı.




Miss Turkey 2019'un en güzel kızlarından biri olan Sandra Deniz Karslı, 1.77 boyunda. 19 yaşındaki Sandra Deniz Karslı ismiyle dikkat çekiyor. San Diego State Üniversitesi İletişim Fakültesi İletişim bölümü 2. sınıf öğrencisi. Yarışmada dikkat çeken isimlerden biri olan Sandra Deniz Karslı annesi mi babası mı yabancı henüz bilinmiyor.



Yurt dışında eğitim gören Sandra Deniz Karslı kendini geliştirerek programdan sonra Türkiye'ye gelmek istiyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR