Savaşçı dizisinde herkes aynı soruyu soruyor Haydar Bozkurt şehit mi oldu

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Savaşçı, dün akşam 53. bölümüyle ekranlara geldi. Sarp Levendoğlu'nun canlandırdığı Haydar Bozkurt karakterinin başı dertteydi.

Savaşçı dizisinde herkes aynı soruyu soruyor Haydar Bozkurt şehit mi oldu
Yayın Tarihi: 12.11.2018 09:31:00

Başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu'nun paylaştığı dizide sular bir türlü durulmuyor.

Bordo Bereliler'e mensup efsanevi Kılıç Timi'nin hikayesini konu alan dizide, geçtiğimiz haftalarda başı dertte olan Kağan her şeyden kurtulmuş ve time geri dönmüştü.

Fakat bu hafta da Haydar Bozkurt'un başı dertteydi. Teröristlerin eline düşen Haydar Bozkurt , bölümün finalinde teröristler tarafından idam sehpasına çıkartıldı.




Haydar Bozkurt, idam sehpasındayken tim ondan oldukça uzaktaydı. Sarp Levendoğlu’nun canlandırdığı Haydar Bozkurt’un o halleri izleyicileri hem üzdü hem de korkuttu.

Peki Tim, Haydar Bozkurt’u kurtarabilecek mi? Kağan Bozok ve arkadaşları Haydar’a yakın bile değiller... Şimdi ne olacak? Haydar Bozkurt ölecek mi? Sorularının cevaplarını ancak 18 Kasım Pazar akşamı ekranlara gelecek 54. bölümde alabileceğiz...

53. bölümde neler yaşandı?

Yüzbaşı Kağan kendisine gelen paketten Karon’un parası çıkınca hemen harekete geçer. General Kutalmış ve Albay Kopuz ise Karon’un Yüzbaşı Haydar’ı kaçırdığını ima ettiği tehdit telefonuyla karşı karşıya kalmışlardır. Kopuz Albay hemen Haydar’a ulaşmaya çalışırken, karargah da alarma geçer. Ancak Haydar’dan bir iz yoktur.

Bu arada Lazar ve adamları kaçırdıkları Haydar’la birlikte sınırı geçmeye çalışırlar. Ama Haydar boş durmaz, yaptığı bir planla ellerinden kurtulmaya çalışır. Haydar’ın bu çabası olayların seyrini değiştirirken, Kılıç Timi de Yörük Haydar’ı kurtarmak için zamana karşı yarışmak zorundadır.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR