Savaşçı dizisinde Kağan Bozok'un annesiyle imtihanı herkesi kırdı geçirdi

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Savaşçı dün akşam 55. bölümüyle ekranlara geldi. Kağan Yüzbaşı'nın annesiyle imtihanı ise izleyenleri çok güldürdü.

Savaşçı dizisinde Kağan Bozok'un annesiyle imtihanı herkesi kırdı geçirdi
Yayın Tarihi: 26.11.2018 16:25:00

Başrollerini Sarp Levendoğlu, Berk Oktay ve Murat Serezli'nin paylaştığı dizi dün akşam 55. bölümüyle ekranlara geldi. Bordo Bereliler'e mensup Kılıç timinin destansı hikayesini anlatan Savaşçı, 3. sezonuyla ekranlara geliyor.

Birkaç bölüm önce evine ve görevine dönen Kağan Bozok'un dünkü bölümde annesiyle yaşadıkları ise izleyenleri çok güldürdü.

Tuvalete girmek için aşağıya inen Kağan, annesinin sorguya çekmesiyle iyice sıkıştı. Bu yüzden de annesine ters cevaplar veren Kağan, annesinden fırçayı yedi.

Anne oğulun bu atışmasına çok gülen izleyiciler ise Kağan'a da annesine de bayılıyor.




Öte yandan kuzeni Birsen'le aynı evde olmaktan pek de memnun olmayan Kağan bu konudan oldukça müzdarip çünkü Birsen çok dağınık... Annesinden kurtulup tuvalete giren Kağan, yerdeki tarağa basınca az daha düşüyordu.

Hal böyle olunca çok sinirlenen Kağan, Birsen'i evde istemediğini annesine söyledi. Onun kuzeni olduğunu söyleyen Selver Hanım, teyzenin anne yarısı olduğunu da oğluna hatırlattı.

Annesinin söyledikleriyle de iyice sinirlenen Kağan, "Benim annem var, çeyrek anne de yarım anne de istemiyorum" deyince ekran başındaki herkes çok güldü.

İzleyicilerin birçoğu bu sahneyi çok samimi bulurken, dizinin 55. bölümü de çok beğenildi.

Yayınlanan her bölümüyle zirveye oturan Savaşçı dizisi; 55. bölümüyle Total grubunda 1. olurken, AB grubunda 4. sırada yer aldı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR