Savaşçı'da Haydar'ın kalbi durunca izleyiciler hop oturdu hop kalktı

FOX TV'nin çok sevilen dizisi Savaşçı dün akşam 54. bölümüyle ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta teröristlerin eline düşen Haydar'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Savaşçı'da Haydar'ın kalbi durunca izleyiciler hop oturdu hop kalktı
Yayın Tarihi: 19.11.2018 14:12:00

Başrollerini Bek Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu'nun paylaştığı dizinin takipçileri 2 haftadır Yörük Haydar için endileşeniyor.

Sarp Levendoğlu'nun hayat verdiği Haydar Bozkurt karakteri, geçtiğimiz hafta teröristlerin eline düşmüş ve türlü işkencelere maruz kalmıştı. Bu işkencelerin sonunda da asılan Haydar'ı çarpışma arkadaşları son anda kurtardı.

Haydar'ı hastaneye yetiştiren Kılıç Timi, onun için çok endişelendi. İzleyicilerin de bu anlarda yürekleri ağzına geldi. Fakat sonrasında Haydar gözlerini açtı. Oğluyla karısını da yanında görünce çok mutlu olan Haydar'ın oğlu kucağındayken birden kalbi durdu.

Haydar'ı çok seven izleyiciler de bu sahnede hop oturup hop kalkarken, Haydar'ın bu hale düşmesi herkesi kahretti.


Haydar'ın akıbetini merak eden izleyiciler onun bir an önce iyileşmesini istiyor.

Öte yandan her pazar reytingleriyle çok konuşulan Savaşçı, her hafta olduğu gibi bu haftada Total gurubunda 1. oldu. AB grubunda da 4. sırada yer alan dizi, iki gruptada rakiplerini geride bıraktı.

Bordo Bereliler'e mensup efsanevi Kılıç Timi'nin hikayesini anlatan Savaşçı, pazar akşamları Fox TV'de saat 20:00'de ekranlara geliyor.




 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR