Savaşçı'da İzmir Marşı hamlesi izleyenleri mest etti

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Savaşçı'nın dün akşam 52. bölümüyle ekranlara geldi. 52. bölümdeki o sahne ise herkesten alkış aldı.

Savaşçı'da İzmir Marşı hamlesi izleyenleri mest etti
Yayın Tarihi: 5.11.2018 10:23:00

Başrollerinde Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu’nun yer aldığı dizinin dünkü bölümünde yine aksiyonu bol sahneler vardı. Lesli Karavil’in canlandırdığı Leyla karakteri bu bölümde diziden ayrıldı. Kağan Bozok tarafından öldürülen Leyla, diziye veda etti.

Dizinin dünkü bölümünde Türk Dünyası Eğitim Birliği’ni ziyaret eden Kutalmış Paşa ve Kopuz Albay’ın sahnesi ise izleyenleri duygulandırdı.

Türk devletlerinin askerlerinden oluşan Türk Dünyası Eğitim Birliği’ndeki askerler İzmir Marşı’yla eğitim yaptı. İzmir Marşı’na siyasi bir anlam yüklenmeye çalışıldığı bir ortamda Savaşçı'da böyle bir sahnenin yer alması izleyenleri de mest etti.


İzmir Marşı'nı böyle dizilerde daha sık duymak istediklerini söyleyen izleyiciler, Savaşçı'nın 52. bölümünü çok beğendi. 



52. bölümde neler yaşandı?

Kağan’ın içinde olduğu bombalı aracın infilak etmesiyle, Çiğdem ve Bahtiyar büyük bir şok yaşarlar. Kağan’ın akibetini öğrenmek için endişeyle patlayan aracın yanına koşarken, Leyla ve adamları da bölgeden uzaklaşmak için harekete geçmişlerdir. Ancak Leyla’nın son anda eline bir koz geçirdiğini sanması, hayatının en büyük hatası olacaktır.

Bu arada Türk Dünyası Kurultayı başarıyla tamamlanmıştır. Albay Kopuz ise Karon’un kampında bombardıman altında kalan Seyfi’ye ulaşmaya çalışır. Gelen bir istihbaratı değerlendiren Albay Kopuz, Kılıç Timi’ni operasyona çıkarır. Ancak operasyonda her şey yolunda gitse de Yörük Haydar’a kurulan şeytani plan, olayları içinden çıkılmaz bir hale sokacaktır.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR