Seda Sayan ile Yemekteyiz hangi gün saat kaçta başlıyor

Tv8'in çok sevilen yemek yarışması Yemekteyiz kısa bir tatilin ardından ekranlara geri dönüyor. Sunuculuğunu yeni sezonda Seda Sayan'ın yapacağı yemekteyiz ne zaman başlayacak çok merak ediliyor. Herkes Seda Sayan ile Yemekteyiz hangi gün saat kaçta başlıyor? sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar...

Seda Sayan ile Yemekteyiz hangi gün saat kaçta başlıyor
Yayın Tarihi: 16.08.2019 11:44:00

Tv8 ekranlarında iki sezondur Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz'de 2019-2020 sezonu için büyük değişiklikler yapıldı. Haziran ayında sezon finali yaparak yaz tatiline çıkan programın yeni sunucusu Seda Sayan oldu.

Uzun bir aradan sonra gündüz kuşağına geri dönecek Seda Sayan'ın Yemekteyiz'de neler yapacağı şimdiden büyük bir heyecanla bekleniyor. Yayınlanan tanıtımlarıyla da büyük ilgi çeken Seda Sayan ile Yemekteyiz  ne zaman başlayacak çok merak ediliyor. 



SEDA SAYAN İLE YEMEKTEYİZ NE ZAMAN BAŞLIYOR?


Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara gelecek Yemekteyiz 19 Ağustos Pazartesi günü saat 15:45'te başlayacak.

Birbirlerinden ilginç yarışmacılarla ekranlara gelecek yarışmada Seda Sayan'ın zaman zaman çok sinirlendiğini göreceğiz. Lafını kimseden sakınmayan bacıların bacısı gereksiz eleştiri yapan yarışmacıları da susturacak gibi görünüyor. 

Yemekteyiz bomba gibi yeni sezonuyla pazartesi günü başlıyor...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR