Seda Sayan Yemekteyiz kim kazandı? 4 Ekim haftanın birincisi kim oldu

Tv8 ekranlarının yeni sezonda Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara gelen yemek yarışması Yemekteyiz'de 30 Eylül- 4 Ekim haftasında sona gelindi. Cuma günü final heyecanı yaşanan Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? Yemekteyiz 4 Ekim kim kazandı?İşte detaylar...

Seda Sayan Yemekteyiz kim kazandı? 4 Ekim haftanın birincisi kim oldu
Yayın Tarihi: 4.10.2019 16:03:00

Tv8'de hafta içi her gün yayınlanan Yemekteyiz'de bir hafta daha bitti. Tartışmaların ve eleştirilerin hiç bitmediği yemek yarışmasında heyecan doruktaydı. Yeni sezonda Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara gelen ve herkesi ekran başına kitleyen Yemekteyiz'de yarışmacılar en yüksek puanları alarak 10 Bin Tl'lik büyük ödülün sahibi olmak için kıyasıya rekabet ediyor. Hal böyle olunca tüm hafta boyunca heyecanın dorukta olduğu yarışmada büyük ödülü kim aldı kazanan kim oldu her yerde aranıyor. 

30 Eylül - 4 Ekim haftasında Yemekteyiz'de Serap Gökçek, Sema Erdal, Kübra Yasenur Alkan, Levent Cangüleç ve Seda Hanım yarışıyordu. Her gün bir yarışmacının yemeklerini yapıp misafirlerini ağırladığı yarışmada herkes birinci olmak için ter döktü.

SEDA SAYAN YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI? 4 EKİM 


Seda Sayan ile Yemekteyiz 4 Ekim cuma günü haftanın finaliyle ekranlara geldi. Son gün masasının bitmesiyle final anlarına geçilen programda kim birinci oldu çok merak edildi.

Herkesin eteğindeki taşları döktüğü final anlarında Seda Hanım'ın verdiği puanlarla dengeler bir hayli değişiyor. Peki büyük ödülü kim aldı?

Yemekteyiz 4 Ekim birinci olan yarışmacı daha belli olmadı. Açıklanır açıklanmaz sizlerle paylaşacağız...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR