Seksenler dizi seti nerede? Seksenler yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu

Senaryosunu Birol Güven'in kaleme aldığı Seksenler dizisinin yeni sezon ilk tanıtımı yayınlandı. Yıllar sonra günlük dizi olarak yine TRT1 ekranlarına dönecek olan Seksenler dizi seti nerede? çok merak ediliyor. Peki Seksenler yeni sezon ne zaman başlayacak?

Seksenler dizi seti nerede? Seksenler yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu
Yayın Tarihi: 3.10.2019 11:19:00

2017 yılında ekranlara veda eden Seksenler dizisi hem kadrosu hem senaryosuyla çok seviliyordu. Bittikten sonra izleyicilerini hüzne boğan dizi tam 2 yıl sonra ekranlara geri dönüyor. Yeni sezon ilk tanıtımı da geçtiğimiz günlerde yayınlanan Seksenler ne zaman başlayacak? Kadrosunda kimler var? her yerde aranıyor.

Kadrosunun eski kadroyla aşağı yukarı aynı olduğu Seksenler yeni sezonda sadece Serhat Kılıç ve İlker Ayrık yer almayacak. Dizide Rasim Öztekin, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Onur Dilber, Yasemin Çonka gibi oyuncular yine boy gösterecek. 



Dizide yapılan en büyük değişiklik ise yayın türü olacak. Çünkü Seksenler eskisi gibi haftalık olarak değil günlük dizi olarak yayınlanacak. Hafta içi her gün TRT1 ekranlarında olacak olan dizi akşam 18:00 ile 19:00 arasında 50 dakikalık bölümlerle izleyicileriyle buluşacak. Henüz yeni sezon yayın tarihi belli olmayan Seksenler için tanıtımda da bir tarih verilmedi. Ancak dizinin en geç ekim sonu yayın hayatına başlaması bekleniyor. 

Öte yandan çekimleri tüm hızıyla devam eden Seksenler dizi seti nerede? çok merak ediliyor. Biz de sizler için bu konuya değindik.




SEKSENLER NEREDE ÇEKİLİYOR? 

Seksenler dizisinin yeni sezonu için Kocaeli Darıca'da dev bir plato inşaa edildi. Eski bir fabrikanın dizinin geçtiği mahalle haline getirilmesiyle çekimler de başladı. İddialara göre Mint Yapım'ın sahibi Birol Güven, yeni plato için 1 Milyon TL harcamış. Yani Seksenler dizisi Darıca'da bir platoda çekiliyor. 

Seksenler çok yakında TRT1 ekranlarında olacak...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR