Seksenler dizisinin kanalı belli oldu! Ne zaman başlayacak

Yayınlandığı döneme damgasını vuran ve 2017 yılında final yapan dönem dizisi Seksenler 2 yıl aradan sonra yeniden başlıyor. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden dizinin kanalı belli oldu. Hal böyle olunca Seksenler hangi kanalda ne zaman başlayacak? çok merak edildi. Biz de sizler için araştırdık.

Seksenler dizisinin kanalı belli oldu! Ne zaman başlayacak
Yayın Tarihi: 19.08.2019 09:29:00

Yapımcılığını Mint Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Birol Güven'in kaleme aldığı Seksenler gerek oyuncuları gerek hikayesiyle büyük bir nostalji yakalamış ve herkesin favori dizisi haline gelmişti. Uzun bir süre TRT1 ekranlarında yayınlanan dizi, 2017 yılında final yapmıştı. 

Dizi bittiğinden beri izleyiciler Seksenler'in yeniden başlamasını istiyordu. Geçen sezon Çocuklar Duymasın bitince ekranlarda bir projesi kalmayan Birol Güven, Seksenler dizisinin yeni sezonda yeniden başlayacağını duyurmuştu. 

Oyuncu seçmeleri senaryo çalışmaları derken yıkılan platosu da yeniden inşa edilen Seksenler yeni sezonda hafta içi her gün yayınlanacak. Günlük dizi formatına geçiş yapan dizinin kanalı ise dün belli oldu.


SEKSENLER HANGİ KANALDA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Eski adresi olan TRT1 ekranlarına geri dönen Seksenler, günlük dizi olarak ekranlara gelecek. Henüz hakkında başka bir detay gelmeyen dizinin yayın tarihi de netleşmese de Seksenler Eylül ayında kaldığı yerden devam edecek.

Özetle Seksenler Eylül ayında TRT1'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR