Selçuk İnan: Fatih Hoca Benden Ne Alacağını Biliyor

Galatasaray'da kaptan Selçuk İnan, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularına yanıt verdi.

Selçuk İnan: Fatih Hoca Benden Ne Alacağını Biliyor
Yayın Tarihi: 9.02.2018 13:42:00

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde soruları yanıtlayan Selçuk İnan, "Beklemediğimiz bir şekilde Sivasspor'a mağlup olduk. Antalyaspor maçıyla seri galibiyetlere başlamak ve taraftarımızla şampiyonluk havasına girmek istiyoruz." dedi.

Formunun artmasıyla ilgili olarak, "Fatih Hoca ile birlikte uzun yıllardır beraberim, belki de çocukluğumdan beri beni tanıyor. Benden ne alacağını biliyor, ben de onu iyi tanıyorum. Çalışmalarıma devam ediyorum ve bunun neticesini alıyorum. Önemli olan takımın bir parçası olmak, böyle devam edecek." ifadelerini kullanan Selçuk İnan, Fernando'nun sakatlığı ve Badou Ndiaye'nin ayrılmasıyla ilgili de, "Fernando, Ndiaye gibi oyuncuların eksikliklerini zaman zaman hissedebilirsiniz. Fatih Hocanın takımlarından kim oynarsa oynasın, olmayanı aratmadı. Onları arattığımız anlar oldu ama inşallah bundan sonra aratmayız. Kim hazırsa, hocamız onu oynatacaktır." açıklamalarını yaptı. 

Dursun Özbek'in ardından Mustafa Cengiz'in başkanlık koltuğuna geçmesi hakkında da görüşü sorulan Selçuk İnan, "Galatasaray'da yedinci senem. 3-4 kez başkan değişikliğine şahit oldum. Profesyoneliz ama zaman zaman bundan etkilenebiliyoruz. İnsanlara alışmak kolay değil, alışmak, güvenmek, bunlar bir süreç. Camia için hayırlısı neyse o olsun." ifadelerini kullandı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR