Selin Ciğerci ameliyatı hangi ünlü futbolcu yaptırdı?

Ayşe Arman'a konuşan Selin Ciğerci ameliyatı ünlü bir futbolcu yaptırdığını dile getirdi. Peki Selin Ciğerci ameliyatını hangi ünlü futbolcu yaptırdı. Sevgilisi olan Gökhan Cira mı yoksa başka bir ünlü futbolcu mu yaptırdı.

Selin Ciğerci ameliyatı hangi ünlü futbolcu yaptırdı?
Yayın Tarihi: 30.06.2019 12:18:00

Ayşe arman'ın röportajıyla yeniden gündemde olan Selin ciğerci ameliyatını kim yaptırdı. Selin ciğerci ameliyatımı ünlü bir futbolcu yaptırdı dedi. Peki bu ünlü futbolcu kim? Selin Ciğerçi ameliyatını yaptıran kişinin adı merak ediliyor.

Hangi ünlü futbolcu Selin Ciğerci ameliyatını yaptırdı?

2.1 milyon takipçisi olan trans birey Selin Ciğerci, Hürriyet'ten Ayşe Arman'a konuştu:

Gerçek adım Hasan'dı, insanlar beni 'Bebek Okan' diye çağırırdı. 20'sine kadar kadın olma hayaliyle yaşadım. Ameliyata karar verdiğimde annem 'Yapma ne olur' dedi, babam 'Allah belanı versin, bir daha bu eve gelme' dedi.


Tezgahtarlık, korsan taksicilik derken Taksim-Şişli hattında çalışmaya başladım. O yolda gördüğünüz insanlardan biri de bendim. Başka çarem yoktu.

Bir gün Türkiye'nin en ünlü futbolcularından biriyle tanıştım. Birbirimize aşık olduk. Ameliyatımı, her şeyimi o yaptırdı. Bana yurt dışından doktor getirtti. Artık ailemle de barıştım, erkek kardeşimin düğününe birlikte gittik."

Şimdi Selin Ciğerci ameliyatını yaptıran futbolcu merak ediliyor. 

İşte Selin Ciğerci erkek eski hali






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR