Semih Yalçın'ın vefat eden oğlu Turan İlteber Yalçın kimdir? Kaç yaşındaydı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın dün gece Ankara Kalesi'nin kayalıklarından düşerek hayatını kaybeden oğlu Turan İlteber Yalçın'ın hayatı çok merak edildi. Herkes Turan İlteber Yalçın kimdir? Kaç yaşındaydı diye aramaya başladı. İşte detaylar...

Semih Yalçın'ın vefat eden oğlu Turan İlteber Yalçın kimdir? Kaç yaşındaydı
Yayın Tarihi: 17.10.2019 10:47:00

Semih Yalçın'ın hayatını kaybeden oğlu Turan İlteber Yalçın kimdir? Kaç yaşındaydı? her yerde aranmaya başladı. Dün gece Ankara Kalesi kayalıklarından 70 metreden düşerek vefat eden Turan İlteber Yalçın, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın oğluydu. Haliyle talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden Turan İlteber Yalçın'ın hayatı çok merak edildi.

Dün gece saatlerinde Ankara Kalesi'ndeki Türk bayrağının bulunduğu surlardan iki kişinin düştüğü ihbarıyla bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. İşte düşenlerden birinin Milliyetçi Hareket  Partisi'nin genel başkan yardımcısı Semih Yalçın'ın oğlu Turan İlteber Yalçın olduğu ortaya çıktı. 




TURAN İLTEBER YALÇIN KİMDİR?

MHP'de 3 dönem milletvekilliği yapan ve şuan MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Semih Yalçın'ın 4 çocuğu vardır. İlteber Yalçın'ın annesinin adı Mükerrem Yalçın'dır. Abdullah Kutalmış, Ayyüce Erba ve Kamuren Beyza adında 3 kardeşi vardır. İlteber Yalçın da babası gibi MHP'ye gönül verdi. Çok göz önünde olmayan İlteber Yalçın, Yeni Düşünce adlı sitede köşe yazarlığı yapmaktaydı.

Turan İlteber'in cenazesi 17 Ekim perşembe günü ikindi namazının ardından toprağa verilecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR