Sen Anlat Karadeniz 39. Bölüm izle ATV 6 Şubat 2019 Canlı yayın Nefes gitti mi

Sen Anlat Karadeniz 39. bölüm izle. ATV ekranlarında yayınlanacak Sen Anlat Karadeniz 39. bölüm canlı izle. ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 6 Şubat son bölüm izle. ATV 6 Şubat canlı yayını izle.

Sen Anlat Karadeniz 39. Bölüm izle ATV 6 Şubat 2019 Canlı yayın Nefes gitti mi
Yayın Tarihi: 6.02.2019 19:10:00

Sen Anlat Karadeniz 39. bölüm izle. ATV fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz 39. bölüm ATV ve canlı olarak yayınlanacak. Sen Anlat Karadeniz Youtube yeni bölümü yayınlanacak. Diziyi ister canlı olarak ister hemen sonra Sen Anlat Karadeniz Youtube adresinden izleyebileceksiniz. Çarşamba akşamları rekorlar kıran Sen Anlat Karadeniz dizisi canlı yayın bilgileriyle sizlerle.

Sen Anlat Karadeniz 39. bölüm izle ATV Canlı Yayın

ATV ekranlarında yayınlanacak Sen Anlat Karadeniz 39. bölüm Vedat artık ölüyor mu? Sen Anlat Karadeniz hayranları dizinin Vedat, Nefes ve Tahir arasında geçmesinden o kadar sıkıldı ki artık Vedat ölecek mi merak ediliyor. Tahir'in tutuklanıp tutuklanmayacağına kadar herşeyin belli olacağı yeni bölümde neler olacak sizler için derledik. 

Sinegraf Osman Sınav yapımcılığını üstlendiği, Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman gibi yıldız isimlerin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz yeni bölümü ATV'de yayınlanıyor.

Saliha Nefes'i kovdu Nefes gitti!


Sen Anlat Karadeniz Nefes ayrıldı mı? Nefes karakteri Saliha hanımın üstleri nedeniyle kaçarken, Tahir'in hapishanede kaçması tüm olayları sıkıştırıyor. Tahir artık kanun kaçağı oluyor ve Nefes'i arıyor. Sen Anlat Karadeniz 39. bölüm oldukça sevilecek gibi görülse de hayranlarını ikiye bölmeyi başardı. 

Sen Anlat Karadeniz son bölüm özeti

"Tahir Vedat'ı vurur ve tutuklanır. Vedat ölümle pençeleşirken, Tahir geride bıraktıklarını düşünmektedir. Şimdi sevdalarına sahip çıkma sırası Nefes'tedir. Vedat'tan kurtulamayacağını anlayan Nefes, ailesi için kendini feda eder ve kayıplara karışır. Nefes ve Yiğit artık dış dünyanın tehlikeleriyle karşı karşıyadır. Nefes'in mektubunu alan Tahir hapishaneye nakledilirken kaçmayı başarır. Şimdi bir de kanun kaçağı olan Tahir, oğlunu ve sevdasını bulmadan dönmemeye kararlıdır."

ATV canlı izle 6 Şubat 2019

6 Şubat 2019 ATV yayınında Beni Bırakma yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Hemen ardından Esra Erol'da yeni bölümü ekrana gelip ATV Ana haber yayına başlıyor. Akşam kuşağında Sen Anlat Karadeniz 39. bölümüyle ekranlarda olacak.

ATV Canlı izlemek için TIKLAYINIZ




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR