Sen Anlat Karadeniz 43. bölüm 2. fragmanı soğuk duş etkisi yarattı! Tahir başkasının çocuğu çıktı

ATV'nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 43. bölüm 2. fragmanı soğuk duş etkisi yarattı. Fikret'in kemençenin içinden çıkan notu ortalığı karıştırdı.

Sen Anlat Karadeniz 43. bölüm 2. fragmanı soğuk duş etkisi yarattı! Tahir başkasının çocuğu çıktı
Yayın Tarihi: 4.03.2019 12:43:00

ATV'nin 2 sezondur ekranlara gelen fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz her bölümüyle çok beğeniliyor. Aşk, aksiyon, sırlarla geçen her bölüm ekran başındaki herkesi mest ediyor.

Nefes, Tahir ve Vedat arasındaki aşk üçgeninin br türlü bitmediği Sen Anlat Karadeniz'in 43. bölüm 2. fragmanı herkesi şoke etti. Sen Anlat Karadeniz 43. bölüm heyecanla bekleniyor. Ancak Sen Anlat Karadeniz'in 43. bölüm 2. fragmanı soğuk duş etkisi yarattı.

Sen Anlat Karadeniz 43. bölüm 2. fragmanında Fikret’in kemençe içine sakladığı notu bulan Murat, abisi Mustafa’ya götürdü. Mustafa'nın mektubu okurken ağzından dökülen “Sen, Deli Tahir ile Sakine’nin oğlusun” sözleri herkesi adeta dumur etti.

Gençliğinde Tahir’e sevdalanan Saniye Hanım, Tahir’in abisi ile evlenmiş ama ondan vazgeçememişti. Tahir'in Sakine ile kaçmasını hazmedemeyen Saniye Hanım, onların yerini söylemiş Fikret de bu uğurda katil olmuştu. 



Bu sırrı kimseyle paylaşmayan Saniye, zaman zaman vicdanıyla baş başa kalıyordu. 


Fakat Sen Anlat Karadeniz 43. bölüm 2. fragmanına kadar, Sakine ve Deli Tahir’in bir çocukları olduğunu kimse bilmiyordu. O çocuğun babasının ismini alan Tahir olduğu, Fikret’in mektubuyla ortaya çıkmış oldu.

Yani anlayacağınız Saniye, ölümüne sebep olduğu Sakine ve Deli Tahir’in çocuklarını alıp büyütmüş ve Tahir ismini koymuştu.

Ancak ortaya çıkan bu büyük sırra izleyicilerden tepki yağdı. Dizide başına sürekli bir şeyler gelen Tahir'in şimdi de başkasının çocuğu çıkması herkesin canını sıktı.

Dizinin iyice pembe diziye döndüğünü söyleyen izleyiciler, kötü olan her şeyin Tahir'in başına gelmesinden adeta bıktı.

Peki Tahir gerçekleri öğrenince ne yapacak? Hep birlikte izleyip göreceğiz...

İşte Sen Anlat Karadeniz 43. bölüm 2. fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR