Sen Anlat Karadeniz Hazan kimdir? Nereli kaç yaşında

Sen Anlat Karadeniz Hazan kimdir? Sen Anlat Karadeniz dizisi Hazan'ı merak ediliyor. SAK dizisinin yeni formatında yer alan Hazan nereli, kaç yaşında merak ediliyor.

Sen Anlat Karadeniz Hazan kimdir? Nereli kaç yaşında
Yayın Tarihi: 24.04.2019 16:31:00

ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, yeni sezonda yepyeni isimlerle anlaştı! Sen Anlat Karadeniz'in 48. bölümünde dizi ekibine birçok oyuncu katılacak! Dizinin yeni karakterlerinden biri Hazan olacak. Peki Sen Anlat Karadeniz Hazan kimdir, kaç yaşında, nerelidir? Sen Anlat Karadeniz Hazan'ı kim canlandıracak? Sen Anlat Karadeniz dizisinin tutkunları dizinin yeni oyuncusunu araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda Sen Anlat Karadeniz'in Hazan'ını sizler için araştırdık...

Sen Anlat Karadeniz, senaristlerin ve yönetmenin değişmesiyle durgun başladığı 2. sezonda yeniden reytingleri alt üst etmeye başladı. Dizinin yeni sezonunda yepyeni 5 oyuncu da diziye dahil oluyor! Sen Anlat Karadeniz dizisi güzel ve yakışıklı oyuncu transferleriyle gündemi sarsacak. İzleyiciler, şimdiden dizinin yeni oyuncularını merak etmeye başladı. Bu yeni oyunculardan biri de Sen Anlat Karadeniz'in Hazan'ı oldu. Hazan karakterini kim canlandıracak? Bu soru sorulmaya başlandı.

SEN ANLAT KARADENİZ HAZAN KİMDİR?

Sen Anlat Karadeniz, ATV'de heyecan dolu bölümleriyle seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin 48. bölümünde yepyeni oyuncular da ekibe dahil oluyor. Peki Sen Anlat Karadeniz'in yeni oyuncusu Hazan kimdir? Sen Anlat Karadeniz'in Hazan'ı Gülper Özdemir oldu. Güzel oyuncu Gülper Özdemir, 1990 Frankfurt/Almanya doğumlu. Lise yıllarında oyunculuğa merak salan ve oyunculuk eğitimi almaya başlayan Gülper Özdemir, hem Alman hem de Türk tiyatrolarında sahne aldı. “New York The Living Theatre”'da Judith Malina'nın ''No Place To Hide'' oyunuyla ünlenen güzel oyuncu 4 yabancı dil biliyor. Med Cezir, Bana Sevmeyi Anlat ve Kara Yazı yapımlarında da rol alan güzel oyuncu şimdi de Sen Anlat Karadeniz dizisinde Hazan karakterini canlandıracak.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR