Sen Anlat Karadeniz Nefes diziden çıkıyor İrem Helvacıoğlu ipleri kopardı

Sen Anlat Karadeniz beklenen ayrılık gerçekleşiyor. Osman Sınav'la yaşanan problemler sonrası Sen Anlat Karadeniz dizisi Nefes'i İrem Helvacıoğlu diziden çıkıyor. 1 sezon olarak düşünülen ve 3. sezona göz kırpan Sen Anlat Karadeniz'de Nefes karakteri İrem Helvacoğlu diziyi bırakıyor.

Sen Anlat Karadeniz Nefes diziden çıkıyor İrem Helvacıoğlu ipleri kopardı
Yayın Tarihi: 20.04.2019 13:04:00

Osman Sınav yıllar sonra 1 sezon olarak ekranlara döndüğü ancak yüksek izlenmeler nedeniyle devam ettiği Sen Anlat Karadeniz dizisi yeni hikayelere yol açıyor. Özellikle Tahir'in rüyasında bile görmesi sonrası Nefes karakteri canlandıran İrem Helvacıoğlu diziden ayrılmaya karar verdi. Zorlu şartlardan ve kurallardan sıkılan İrem Helvacıoğlu kararını verdi.

Defalarca yalanlandı ancak..

Sen Anlat Karadeniz dizisi yapım şirketi İrem Helvacıoğlu'nun diziden ayrılacak olduğu gerçeği yansıtmamaktır dedi. Ancak daha önce bir çok olayda ses çıkartmayan İrem Helvacıoğlu artık susmama kararı aldı. İrem Helvacıoğlu yapım şirketine diziden ayrılmak istediği ve bu sezon son olduğunu dile getirdi.


İrem Helvacıoğlu 3. sezonda yok

Sen Anlat Karadeniz dizisi yüksek reyting sebebiyle ATV ile 3. sezon için her konuda anlaştı. Yeni hikayelerle yoluna devam edecek Sen Anlat Karadeniz dizisi 3. sezonda Tahir olacak ancak Nefes olmayacak. İrem Helvacıoğlu sezon sonu itibariyle Sen anlat Karadeniz dizisinden ayrılıyor. 

İrem Helvacıoğlu 4-5 bölüm sonra Sen Anlat Karadeniz dizisinden çıkıyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR