Sen Anlat Karadeniz Vedat gerçekten öldü mü? Mehmet Ali Nuroğlu diziden neden ayrıldı

Sen Anlat Karadeniz Vedat gerçekten öldü mü? Sen Anlat Karadeniz Vedat diziye veda mı etti. Ekranların en çok sevilen kötü karakteri Mehmet Ali Nuroğlu canlandırdığı Sen Anlat Karadeniz Vedat'ı gerçekten öldü mü? Sen Anlat Karadeniz Vedat öldü mü soruları sizler için derledik.

Sen Anlat Karadeniz Vedat gerçekten öldü mü? Mehmet Ali Nuroğlu diziden neden ayrıldı
Yayın Tarihi: 13.03.2019 19:06:00

Sen Anlat Karadeniz Vedat öldü mü? Sen Anlat Karadeniz Vedat gerçekten öldü mü? ATV ekranlarında yayınlanan İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe gibi yıldız isimlerin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisinden sürpriz ayrılık. Daha önce tam 5 kez öldüğü sanılan ve yeniden doğan Vedat gerçekten öldü mü? Sen Anlat Karadeniz Vedat yaşıyor mu öldü mü sizler için hazırladık.

Sen Anlat Karadeniz Vedat öldü mü? 

Sen Anlat Karadeniz Vedat öldü mü sorusu son 1 yılda en çok sorulan sorular arasında. 1 sezonluk iş olan ancak yüksek reytingi nedeniyle uzatılan ve halen yüksek izlenmelere sahip olan Sen Anlat Karadeniz dizisinde Vedat yaşıyor mu sorusu bir kez daha gündemde. Tam 5 kez kesin öldü denilen ve yaşayan Vedat artık öldü. Sen Anlat Karadeniz Vedat karakterini canlandıran oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu diziye veda etti.


6 bölümlük anlaşmaydı

İlk sezonda dahi 6 bölümlük anlaşan Mehmet Ali Nuroğlu daha önce defalarca çıkmak istediği diziden bu sefer çıktı. Ekranların en kötü karakterlerinden birini canlandıran Sen Anlat Karadeniz Vedat'ı artık ekranlarda olmayacak. SAK'ta bu hafta gelişen yeni olaylar var. 

Sen Anlat Karadeniz Final mi yapıyor

Sen Anlat Karadeniz dizisi artık final yapabilir. Yayınlandığı çarşamba akşamları yüksek izlenmeye rağmen çok uzatılan dizi için Osman Sınav ve ekibi bitirmek istese de ATV direnciyle dizi sürüyor. Ancak dizi yeni sezonda devam mı eder bilinmez Vedat'ın ölmesinden sonra finali daha hızlı olacak gibi görülüyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR