Sen Anlat Karadeniz Yeni sezon fragmanı yayınlandı! Ne zaman başlayacak

ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezon fragmanı yayınlandı! Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlayacak? Dizi severler Nefes ve Tahir'in devam eden hikayesini bir an önce izlemek istiyor! Sen Anlat Karadeniz Yeni sezonuna dair detaylar haberimizde...

Sen Anlat Karadeniz Yeni sezon fragmanı yayınlandı! Ne zaman başlayacak
Yayın Tarihi: 21.08.2019 22:28:00

ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, yeni sezon öncesi fragmanı yayınladı! Sen Anlat Karadeniz izleyicisini heyecanlandıran yeni sezon fragmanı an itibariyle internete düştü. Dizi severler, Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezonuna dair detayları daha da merak etmeye başladı. Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlayacak? 

53. bölümüyle sezon finali yapan Sen Anlat Karadeniz dizisi 4 Eylül 2019 Çarşamba günü yeni sezonuyla geri dönecek! Heyecan dolu sahne ve bölümleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz dizisi, sürpriz sezon finaliyle büyük ses getirmişti! 

Genco, Nefes'i kaçırmış ve Kaleliler'e büyük bir hamleyle karşılık vermişti! Tahir, hastaneden gelen haberle doğru hastaneye koşuyor ve NEfes'in hamileliğinin tehlikede olduğunu öğreniyor. Tahir, Nefes'i hastaneye yetiştirecek mi yoksa Nefes ölecek mi? Yeni sezonda Nefes'in yaşayıp yaşamadığını da öğreneceğiz. 


Sen Anlat Karadeniz Yeni Sezon fragmanı Yayınlandı! 

 

Sen Anlat Karadeniz tutkunları, büyük bir heyecanla 3. sezonu beklemeye başladı. Dizi severler, "Sen Anlat Karadeniz bomba gibi bir 3. sezonla geliyor." yorumlarını yaptı. Yeni sezonda Nefes, kaybolan "kadın" hayatların peşinde, katilleri "vicdanı" ile karşı karşıya getirecek. Tahir, Nefes'ine sahip çıkabilecek mi? 

Sen Anlat Karadeniz 3. sezon ilk bölümüyle 4 Eylül Çarşamba saat 20:00'da ATV ekranlarında olacak, şimdiden iyi seyirler dileriz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR