Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan evliliği neden bitti? İşte ayrılığın perde arkası

Geçtiğimiz hafta boşanan Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. 5 yıllık evlilikleri 5 dakikada biten çiftin ayrılığının perde arkası ortaya çıktı. Hal böyle olunca Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan evliliği neden bitti? çok merak edildi. İşte detaylar...

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan evliliği neden bitti? İşte ayrılığın perde arkası
Yayın Tarihi: 20.08.2019 13:48:00

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ve İrlandalı eşi Chloe Loughnan’ın boşnamasının detayları birer birer gün yüzüne çıkıyor. Geçtiğimiz hafta 5 dakikada evliliklerini bitiren ünlü çift neden birden boşandı çok merak ediliyor. Bugün ortaya çıkan şaşırtıcı detayların ardından Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan niçin boşandı? her yerde aranıyor. İşte detaylar...

Kanal D ekranlarının sevilen magazin programı 2. Sayfa'da ortaya çıkan detaylara göre Serdar Ortaç'ın şans oyunlarına olan tutkusu ve ilerleyen ms hastalığı ikilinin arasını bozdu. Eşine maddi manevi destek olan Serdar Ortaç ona yaptığı tüm yardımı kesti. Hatta iddialara göre ünlü şarkıcı Chloe'ye doğum günü hediyesi bile almadı. 



İNCELDİĞİ YERDEN KOPTU

İddialara göre Chloe'nin sık sık yurt dışına gitmesi ve son olarak ABD'de başına gelen kaza ikilinin bağlarını tamamen koparttı. Sonrasında tutumlu tavrından vazgeçen Ortaç, eşine biraz daha evli kalmak istediğini söyledi. Hatta biraz daha evli kalmak için Chloe'ye 500 Bin TL bile teklif etti. Ancak İrlandalı manken bunu kabul etmeyince Serdar Ortaç kararını verdi.

CHLOE BOŞANACAKLARINI SON DAKİKADA ÖĞRENDİ


Boşanma kararı alan Ortaç, bunu Chloe'den son güne kadar sakladı. Son anda boşanacaklarını öğrenen Chloe ise sinir krizi geçirerek hastanelik oldu.



CHLOE TÜRK VATANDAŞI DEĞİLMİŞ

Öte yandan esas bomba Chloe'nin hiç Türk vatandaşı olmadığıydı. Güzel manken Serdar Ortaç'ın şirketinde çalışna olarak görünüyodu ve bu sayede oturma izni alabilmişti. 

Serdar Ortaç, eşinden boşanır boşanmaz onu şirketten çıkarttı. Çaresiz kalan Chloe ise annesiyle birlikte apar topar İrlanda'ya gitti.

Eski eşini yolcu bile etmeyen Serdar Ortaç, o saatlerde uyuyormuş. Maddi ve manevi çöküntü yaşayan Chloe ise bir daha Türkiye'ye gelir mi bilemiyoruz. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR