Seren Serengil ve Yaşar İpek evliliğinde sıkıntı büyük! Boşanıyorlar mı

Geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu açıklayarak takipçilerinden dua bekleyen Seren Serengil Mikanos'a tatile gitmişti. Ancak güzel şarkıcının sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ve eşi Yaşar İpek'i takipten çıkartması akıllara boşanıyorlar mı sorusunu getirdi. İşte detaylar...

Seren Serengil ve Yaşar İpek evliliğinde sıkıntı büyük! Boşanıyorlar mı
Yayın Tarihi: 19.08.2019 10:03:00

Seren Serengil ve Yaşar İpek boşanıyor mu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Aşk dolu evliliklerini her fırsatta dile getiren ünlü çift geçtiğimiz günlerde bebek sahibi olacaklarını duyurmuşlardı. Ancak mutlu haber sonrası Seren Serengil'in tek başına tatile gitmesi kafaları karıştırdı. Tehlikeli bir hamilelik geçiren ve bu zor günlerde eşinin yanında olmaması ikilinin boşanmak üzere olduğu düşüncesini akıllara getirdi. 

İkilinin bu haberlerin üzerine yaptıkları da iddiaları doğrular nitelikte oldu. Instagram'dan birbirlerini takipten çıkaran ünlü çift birlikte olan fotoğraflarını da sildiler. Bebek sonrası boşanma nereden çıktı merak konusu oldu.



SEREN SERENGİL'İN PAYLAŞIMLARI OLAY OLDU

Ayrılık iddiaları sonrası yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Seren Serengil, geçtiğimiz gün Cemal Süreyya’nın bir sözünü fotoğraf olarak paylaştı. Serengil'in fanlarından da ünlü şarkıcıya destek yağdı. 




EVLİLİKLERİNDE KARA BULUTLAR DOLAŞIYOR

Seren Serengil ve Yaşar İpek'in yakın çevrelerinden alınan habere gör, birbirlerini takip etmeyen ve birlikte olan fotoğraflarını silen ikili boşanmanın eşiğine geldi. 

Çiftin evliliklerinin bu derece çatırdamasının arkasında Yaşar İpek'in evlilik uğruna karşısına aldığı annesi ve kız kardeşi Eylem İpek ile küs olması mı var diye düşündürdü. 

Henüz konuyla ilgili ikiliden bir açıklama gelmese de paylaşımlar çok da iç açıcı görünmüyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR