Serenay Sarıkaya'nın hayatımın en güzel rüyası dediği Alice Müzikali'ne sayılı günler kaldı

Son olarak PuhuTV’nin Fi dizisinde oynayan Serenay Sarıkaya, yeni sezonda diziler yerine bambaşka bir projeyi tercih etti. Güzel oyuncunun hayatımın eni güzel rüyası dediği proje ise Alice Müzikali. İşte Alice Müzikali ile ilgili tüm detaylar...

Serenay Sarıkaya'nın hayatımın en güzel rüyası dediği Alice Müzikali'ne sayılı günler kaldı
Yayın Tarihi: 29.12.2018 16:54:00

Son olarak Fi dizisinde Duru Durulay karakteriyle çok konuşulan başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, Alice Harikalar Diyarı'nda uyarlaması olan Alice müzikaliyle sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

Serenay Sarıkaya, Alice Harikalar Diyarı'nın çağdaş bir uyarlaması olan Alice müzikalinde sahne alacak. Müzikaldeki rolü için 3 ay şan ve dans dersleri alan Serenay Sarıkaya yeni projesini "Hayatımın en güzel rüyası" diyerek tanımlamıştı.

Alice müzikali, gerçek hayattaki iletişimin yalnızlaştırdığı günümüz sanal dünyasında savrulan bir genç kızın büyüme hikayesidir.


Serdar Biliş'in yönetmenliğindeki Alice ismiyle uyarlanan müzikalde Serenay Sarıkaya, Alice karakteri ile izleyiciyle buluşacak.

Öte yandan Ezgi Mola Kraliçe, Enis Arıkan Tavşan, Şükrü Özyıldız Şapkacı, İbrahim Selim Kral, Merve Dizdar ise Kedi rolü ile Serenay Sarıkaya ile başrolleri paylaşacak.

Alice Müzikali ilk kez 7 Şubat 2019 akşamı sahnelenecek. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR