Sevgili Geçmiş dizisinin yayın tarihi belli oldu! Sevgili Geçmiş kadrosu hangi isimlerden oluşuyor

Star TV'nin heyecanla beklenen yeni dizisi Sevgili Geçmiş'in başlayacağı tarih belli oldu. Başrollerini Ece Uslu ve Emre Kınay'ın paylaştığı Sevgili Geçmiş ne zaman başlıyor? Sevgili Geçmiş kadrosu nasıl? çok merak ediliyor. İşte merak edilen dizinin yayın tarihi

Sevgili Geçmiş dizisinin yayın tarihi belli oldu! Sevgili Geçmiş kadrosu hangi isimlerden oluşuyor
Yayın Tarihi: 5.10.2019 10:17:00

Star TV'de yayınlanacak olan ve yapımını Süreç Film'in üstlendiği Sevgili Geçmiş dizisinin yönetmen koltuğunda Aydın Bulut otururken, senaryoyu da Funda Alp kaleme alıyor. Tanıtımlarıyla çarpıcı bir hikayesi olduğunu herkese gösteren Sevgili Geçmiş oyuncu kadrosuyla çok dikkat çekti. Hal böyle olunca Sevgili Geçmiş kadrosunda kimler var? Sevgili Geçmiş ne zaman başlıyor? her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için tüm bu detayları araştırdık bulduk.

Çekimleri İzmir Urla'da tüm hızıyla devam eden dizi birbirinden habersiz büyüyen ve bir şekilde yıllar sonra buluşan üç kız kardeşin hikayesini anlatıyor. 



SEVGİLİ GEÇMİŞ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Birbirinden ünlü isimleri bir araya getiren Sevgili Geçmiş dizisi 25 Ekim cuma akşamı Star TV'de başlayacak. Hercai, Payithat Abdülhamid, Arka Sokaklar, Her Yerde Sen ve Güldür Güldür Show gibi başarılı projelerle reyting mücadelesi verecek olan Sevgili Geçmiş tutarsa Star'ın kötü gidişatını toparlayacaktır. 




SEVGİLİ GEÇMİŞ KADROSU ve KONUSU

Başrollerini Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Burak Çelik, Elifcan Ongurlar ve Melih Selçuk’un paylaştığı dizinin kızkardeşlerinden İpek Gencer karakterine Sevda Erginci, Deren Kutlu'ya Melis Sezen, Çilem Akan'a ise Elifcan Ongurlar hayat verecek.

Birbirinden habersiz büyümüş üç kız kardeş bir gün gizemli bir mektup alırlar ve aralarından birinin düğününde buluşurlar. Ama düğün gecesi kendilerini hiç beklemedikleri bir durumun içinde bulacaklardır. Biri müzisyen, diğeri doktor, bir diğeri ise uçsuz bucaksız üzüm bağlarının sahibi olan üç kardeş o geceden sonra Ege’nin güzel kasabası Güneşli Bahçe’den çıkamazlar ve birlikte yaşamaya mecbur kalırlar. Bir kriz durumunda oluşan bu mecburiyet hali zamanla yerini kardeşliği, arkadaşlığı ve dayanışmayı keşfetme macerasına bırakır.

Sevgili Geçmiş ilk bölümüyle 25 Ekim Cuma akşamı Star TV'de...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR