Sevgili Geçmiş nerede çekiliyor? Dizi seti nerede

Star TV'nin iddialı yeni dizisi Sevgili Geçmiş bu akşam ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Zorlu bir günde yayınlanacak olan yeni dizi büyük merak uyandırdı. Hem kadrosu hem de konusuyla çok dikkat çeken Sevgili Geçmiş nerede çekiliyor? Dizi seti nerede? her yerde aranmaya başladı.

Sevgili Geçmiş nerede çekiliyor? Dizi seti nerede
Yayın Tarihi: 25.10.2019 18:28:00

Sevgili Geçmiş nerede çekiliyor? Dizi seti Türkiye'nin hangi ilinde? Güneşli Bahçe Kasabası nerede? her yerde aranmaya başladı. Yapımını Süreç Film'in üstlendiği Star ekranlarının yeni dizisi Sevgili Geçmiş gerek kadrosu gerek ilginç hikayesiyle merak uyandırdı. Yaz başından beri heyecanla beklenen yeni dizi nihayet bu akşam başlıyor. Cuma için farklı bir alternatif üreten Sevgili Geçmiş dizisinin seti nerede merak edildi. Biz de sizler için bu soruları haberimizde yanıtladık...

SEVGİLİ GEÇMİŞ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kadrosunda birçok ünlü ismin yer aldığı Sevgili Geçmiş dizisinin hikayesi, Güneşli Bahçe Kasabası'nda geçiyor. Ancak burası gerçekte İzmir'in Urla ilçesinin Kuşçular köyü...

Yani dizinin setini görmek istiyorsanız İzmir'e gitmeniz gerekecek. Öte yandan bazı sahneler de İzmir'in farklı ilçelerinde de çekilecek. 

İlerleyen bölümlerde başka illerde çekim yapılacak mı bilemiyoruz. Eğer böyle bir gelişme olursa sizlerle paylaşırız...




SEVGİLİ GEÇMİŞ DİZİSİNİN KADROSU

Başrollerini Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Burak Çelik, Elifcan Ongurlar ve Melih Selçuk’un paylaştığı Sevgili Geçmiş dizisinde 3 kız kardeşin hikayesi anlatılacak. 

Dizide kız kardeşlerden İpek Gencer karakterine Sevda Erginci, Deren Kutlu'ya Melis Sezen, Çilem Akan'a ise Elifcan Ongurlar hayat verecek.

SEVGİLİ GEÇMİŞ DİZİSİNİN KONUSU

Birbirinden habersiz büyümüş üç kız kardeş bir gün gizemli bir mektup alırlar ve aralarından birinin düğününde buluşurlar. Ama düğün gecesi kendilerini hiç beklemedikleri bir durumun içinde bulacaklardır.

Biri müzisyen, diğeri doktor, bir diğeri ise uçsuz bucaksız üzüm bağlarının sahibi olan üç kardeş o geceden sonra Ege’nin güzel kasabası Güneşli Bahçe’den çıkamazlar ve birlikte yaşamaya mecbur kalırlar. Bir kriz durumunda oluşan bu mecburiyet hali zamanla yerini kardeşliği, arkadaşlığı ve dayanışmayı keşfetme macerasına bırakır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR