Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı Barıştı mı?

TV8 patronu Acun Ilıcalı ile eski eşi Şeyma Subaşı barıştı mı? Acun Ilıcalı boşandığı eşi Şeyma Subaşı ile barıştı mı yeniden mi evlenecek? Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı ikilisinin birlikte eğlendiği fotoğraf kafaları karıştırdı.

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı Barıştı mı?
Yayın Tarihi: 5.06.2019 22:37:00

TV8'in sahibi ve Survivor'ın sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı, boşandığı eski eşi Şeyma Subaşı ile görüntülendi! Akıllara hemen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı barıştı mı? Sorusu geldi. 2. Sayfanın yaptığı paylaşımda Acun Ilıca ile Şeyma SUbaşı'nın bir kulüpte birlikte eğlendiği görülüyor.

Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı'ndan kısa bir süre önce ayrılmış ve çift tek celsede boşanmıştı. Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı evliliği büyük bir şaşkınlıkla sona ermişti. İkilinin magazinsel evliliği her gün manşet olurken ayrılmaları da olay olmuştu.


ACUN ILICALI ŞEYMA SUBAŞI BARIŞTI MI?

TV8 patronu Acun Ilıcalı, boşandığı eşi Şeyma Subaşı ile dostane bir şekilde boşanmıştı. Ardından Acun Ilıcalı'nın Itır Esen'le aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelmişti. Şeyma Subaşı'nın da bir başka yabancı erkekle yakınlaştığı pozları instagram hesabından paylaşması olay olmuştu. 


Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı'nın kulüpte eğlenirken çekilen görüntüleri ikilinin tekrar bir araya gelip gelmeyeceğini sorgulattı. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı tekrar evlenecek mi? Yoksa arkadaşça birlikte mi eğlendiler? Bu soruların cevabı araştırılıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR