Şeyma Subaşı'nın elinde Acun Ilıcalı santaj kasedi mi var? Zeynep Yılmaz intihar mı etti

Şeyma Subaşı elinde Acun Ilıcalı santaj kasedi mi var? Sosyal medyada intihar eden kişi kim? Zeynep Yılmaz mı intihar etti Şeyma Subaşı intihar etti sorulara magazinin gizli ismi Magagenius cevapladı. İşte o sözler.

Şeyma Subaşı'nın elinde Acun Ilıcalı santaj kasedi mi var? Zeynep Yılmaz intihar mı etti
Yayın Tarihi: 7.03.2019 18:55:00

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ayrılıklarından sonra gündemden düşmüyor. Özel haber paylaşan Magagenius yine ortalığı karıştıracak iddialarda bulundu. Acun Ilıcalı'nın evliliğini özel görüntüler mi bitirdi? Neler yaşandı. Şeyma Subaşı mı Zeynep Yılmaz mı intihar etti herşeyi açıkladı.

Ben intihar etmedim

Geçtiğimiz güne damga vuran Şeyma Subaşı intihar etti açıklamaları sonrası, Subaşı konuyla ilgili ilk defa konuştu. İşte o intihar eden kişi ben değilim diyerek fitili ateşledi ve intihar eden kişinin Zeynep Yılmaz olduğu iddia edildi.


Çok acayip iddialar

Magazine bomba gibi düşen olaylar sonrası konuyla ilgili açıklamalarda bulunana Magagenius takma isimli kişi "Evet Şeyma bana laf atmış 'Ben intihar etmedim o haberler yalandı' diye. Zaten biliyoruz o kızın hayatı yalan. Bu arada adres olarak Zeynep'i göstermiş. Demiş ki 'İntihar eden başkasıydı'. Başkası da Zeynep oluyor. Yalan değil eksik söylüyor. İkisi de bu yolları denedi. Ama Zeynep'inki çok haklı bir sebeptendi.Zeynep Ilıcalı'nın kocasıyla olan videolarını, resimlerini -artık tahmin edersiniz ne tür videolar ve resimler olduğunu- Zeynep'e gönderdiği için, Zeynep de ilk kez bu şekilde öğrendiği için Şeyma ve Acun'un ilişkisini dolayısıyla kadıncağız hayatına son vermek istemiş. Bundan daha doğal birşey olabilir mi..."

Sosyal medyada Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı aldattı mı soruları yaşanırken birde bu iddianın gelmesiyle beraber Şeyma Subaşı elinde santaj kasedi var yorumları yapıldı. Ancak konu şu an için sadece iddia olduğunu bir kez daha sizlere aktaralım.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR