Şeytan Tüyünüz Varsa Para Pula Yakışıklılığa ve Kasa Hiç İhtiyacınız Yok

Şeytana bile pabucunu ters giydirecek kadar tüyünüz varsa ne ala size. Para, tip ve karizmanızın olmayaşına bir şeytan tüyü dikin gitsin.

Şeytan Tüyünüz Varsa Para Pula Yakışıklılığa ve Kasa Hiç İhtiyacınız Yok
Yayın Tarihi: 1.10.2018 11:45:00

Şeytan tüylü erkekler, kadınlara karşı bir haltlar yediğinizde üstüne tüy dikmeniz yeterli olur. "Ağzından girdim, burnundan çıktım istediğim şeyi yaptırdım" deriz. Peki kadınları etkisi altına alan bu sır ne? 



"Ah o kadar tatlı baktı ki içim eridi." Kadınlardan en çok duyduğumuz sözlerden biridir. "Ne var bu bakışta bizde bakıyoz" demeyin beyler öküzün trene baktığı gibi bakmak var birde içten ve samimi bakmak var. Bakmak var bakmak var. Kadın bakışlarda özel hissedilmek ister, sadece kendisine öyle bakılsın ister. Ona özel bir bakış bulursanız şansınızın yaver gitmesi olanaklıdır. "Bir bakış attın kalbimi yaktın" kelimesine itafen yakın gönülleri, kalpleri beraber yanın.



Kendine emin gülüşlere bayılıp biten kadınlar iyiki varsınız. Muhteşem dişlere sahip ol, birde kendine güvenerek kadının gözlerinin içine bakarak kocaman gül iş bitmiştir. Bir gülüşe tav olan kadınlarımız çok şey istemiyor." Güzel gülene aşık ol mesela " diye klişe lafları söylerken dilimizde tüy bitti. Unutmayın hayat gülünce güzeldir.



Enerji, kadın-erkek farketmeksizin herkesi etkiler, çevreye verilen yüksek enerji hayatınızı komple etkiler. Meditasyon yapabilir, enerjinizi kontrol altına alıp kadınları yüksek enerjinizle keninize çekebilirsiniz. Evin ve sigortan bile olmasa enerji sayesinde sizden elektrik alırlar. Kadınlardan bir çay içelim o zaman denildiğini duyar gibiyim.




Ne istediğini iyi bilen erkeklerimiz ne kadar da çekicidir değil mi? Kendinden emin tavırlarla doğrularından şaşmayarak bilgi yüklü bir biçimde karşına geçer ve sen cümlerlerinin arasında bir bakmışsın kaybolmuş gidiyorsun. Şeytan tüyünün en büyük etkeni tatlı dildir. "Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır". Kadınları da aklını başlarından çıkarıyorlar.



Olaylar örgüsü içerisinde hiçbir şeyden etkilenmeyip büyük bir soğukkanlılıkla olayları halleden, insanları bazen sinir eden bir sakinlikleri vardır. Bu sakin ve rahat erkekler en cazip olanlarıdır. Hey hey adamım ama sakin ol.



Mimiksiz, sempatiklik olmaz diye düşüyorum. Şeytan tüyünün yandaşıdır sempatiklik. Mimiklerini iyi kullanmazsan ne kadar yakışıklı ya da tatlı olursan ol çöpe at gitsin o suratı. Jest ve mimikleri insanların kendileri gibi tam anlamıyla dışarıya doğru endeksleme yönüdür.  Bu özelliğiniz yoksa maalesef çöp adamdan farkınız kalmaz. Tek kaş kalkmalı beyler.



Bunlara sahip olduktan sonra olan sonuç budur. Doktor olarak ben size çare buldum. Şimdi sıra sizde, bol hastanızın olması dileğiyle.



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR