Sezon arası veren diziler ne zaman başlayacak? Hangi dizilerden haber geldi

Kanalların prime time kuşağında yayınlanan diziler, her yıl Ocak ayında sezon arası veriyor. Fakat bu yıl ayrılık 3 hafta sürecek. Peki sezon arası veren diziler ne zaman başlayacak? Hangi dizilerden haber geldi? İşte detaylar...

Sezon arası veren diziler ne zaman başlayacak? Hangi dizilerden haber geldi
Yayın Tarihi: 4.01.2019 15:37:00

Reyting mücadelesi veren ve büyük kitlelere sahip sevilen diziler her yıl, Ocak ayında sezon arası veriyorlar. Fakat durum bu yıl biraz değişti sezon arası uzadı ve 3 haftaya çıktı. Peki sezon arası veren diziler ne zaman başlayacak? Hangi dizilerden haber geldi? 

Fox Tv, Star Tv, Kanal D, Atv, Show Tv kanallarında yayınlanan ve her hafta milyonlarca kişinin izledikleri diziler, Ocak ayının ilk haftasından başlayarak son haftasına kadar ekranda olmayacak. Peki sezon arası veren diziler ne zaman başlayacak? Hangi dizilerden haber geldi? 

Sezon arası veren dizilerden birkaçından haber gelmeye başladı. İşte o diziler...



ÇARPIŞMA

İlk haber Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Çarpışma'dan geldi. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Onur Saylak ve Melisa Aslı Pamuk'un paylaştığı Çarpışma dizisinin çekimleri 12 Ocak tarihinde yeniden başlayacak. Peki Çarpışma ne zaman başlayacak?

12 Ocak tarihinde yeniden çekimlerine başlanacak olan Çarpışma dizisinin 24 Ocak gibi yeniden ekranlara dönmesi bekleniyor. Gelelim bir başka diziye...




MUHTEŞEM İKİLİ

Perşembe akşamları Çarpışma dizisiyle reyting mücadelesi veren Kanal D'nin TMC Film imzalı dizisi Muhteşem İkili'nin de çekim haberi geldi.

Başrollerini Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Öykü Karayel ve Özge Gürel'in paylaştığı Muhteşem İkili dizisinin çekimleri 12 Ocak tarihinde yeniden başlayacak. Peki Muhteşem İkili ne zaman başlayacak?

12 Ocak tarihinde yeniden çekimlerine başlanacak olan Muhteşem İkili dizisinin Ocak ayının son haftasında ekranlara dönmesi bekleniyor. Ve geldik son diziye...



BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA

Perşembe akşamının zirve sahibi Tims&B imzalı Bir Zamanlar Çukurova ise tatili kısa tuttu. Peki Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlayacak? 

Başrollerini Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yılbaşı tatili üç gün sürdü.

Çekimlerine hemen devam edilmesi planlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ne zaman ekranlara döneceği ise henüz bilinmiyor...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR