Show Tv izle 17 Aralık Canlı Show Tv Çukur Son Bölüm İzle(Çukur 47.Bölüm Puhu Tv)

Show tv'nin izlenme rekoru kıran dizisi Çukur 47.Yeni Bölüm İzle Show Tv izle 17 Aralık Canlı Show Tv Çukur Son Bölüm İzle(Çukur 47.Bölüm Puhu Tv) Çukur İzle

Show Tv izle 17 Aralık Canlı Show Tv Çukur Son Bölüm İzle(Çukur 47.Bölüm Puhu Tv)
Yayın Tarihi: 17.12.2018 20:53:00

Show tv'nin fenomen dizisi Çukur yeni bölüm izle Show Tv izle 17 Aralık Canlı Show Tv Çukur Son Bölüm İzle(Çukur 47.Bölüm Puhu Tv)Ekranların fenomen dizisi Çukur Yeni Bölümü Show Tv Canlı Yayın HD Kalitede canlı olarak izle

Yamaç ve Vartolu’nun karşı karşıya geldiği, kavgaya giren İdris’in tehlikeli yüzünü gösterdiği tanıtımda heyecan yükseliyor. Çeto ve Mahsun’un, Ersoy’a şüpheci bakışları merak uyandırırken, Koçovalıların baskın yapacağı sırada kahvede meydana gelen patlama işleri değiştiriyor. Çukur’u geri almak isteyen Cumali’nin “Baba buyur, emanetin Çukur!” sözleri ise dikkat çekiyor.

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK:

Yamaç ve annesi Sultan’ın kavuştuğu duygusal anların ekrana geldiği tanıtımda Koçovalılar, Karakuzuların elinde olan Çukur’un çocuklarını almak için harekete geçerken, “Çukur’u alamayacaksanız girmeyin!” sözleri dikkat çekiyor.


Yamaç Vartolu’ya destek olmaya çalışırken Çeto’nun, “Bu gece o rövanşı alacağız!” sözleri başlayacak heyecan dolu mücadelenin sinyallerini veriyor. Mahsun’un Celasun’u öldüresiye dövdüğü, Karakuzuların tehditlerine tahammülü kalmayan Vartolu’nun, Çeto ile hesaplaşmasının gerilimi yükselttiği tanıtımda Ersoy’un Yamaç’a şartı merakla bekleniyor. 

ÇUKUR SON HAFTA NELER YAŞANDI:

Cumali’nin annesinin karşısına çıktığı, oğlunu karşısında gören Sultan’ın gözyaşlarına hakim olamayarak tepki verdiği tanıtımda Yamaç, Çukur’a geri dönüyor. Meliha, “Kendini kandırmaktan, kendine bastırmaktan, kendine acımaktan vazgeç!” sözleriyle İdris’i cesaretlendirirken Saadet’i görmek isteyen Vartolu, Çeto’nun karşısına çıkıyor. Sonunda Saadet’ine kavuşan ve oğlunu kucağına alan Vartolu’nun yaşadığı duygusal anlar dikkat çekiyor. 

Koçovalılar ve Karakuzuların girdiği mücadelede çekilen silahlar heyecanı yükseltirken, Yamaç ve Cumali karşılarına kalabalık bir grubun çıkmasıyla neye uğradığını şaşırıyor. Aralarında bir hain olma düşüncesi Mahsun’u çıldırtırken Çeto, “İçimizde bir sızıntı var mı Ersoy?” sorusuyla Ersoy’u şaşırtıyor. Cumali’nin adamları arasında tanıdık bir yüzle karşılaşan Yamaç’ın tepkisi ise merakla bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR