Sıfır Bir 5. Sezon 6. bölüm yayınlandı BluTV izle Nesih abi ölüyor mu

Sıfır bir 5. sezon 6. bölüm izle. Sıfır Bir 5. sezon 6. bölüm yayınlandı mı? Blu TV ekranlarında yayınlanan Sıfır Bir 5. sezon 6. bölüm sonrası Nesih abi ölecek mi? Nesih abi öldü mü yaşıyor mu sizler için araştırdık.

Sıfır Bir 5. Sezon 6. bölüm yayınlandı BluTV izle Nesih abi ölüyor mu
Yayın Tarihi: 27.02.2019 19:38:00

Sıfır Bir 5. sezon 6. bölüm yayınlandı. Her hafta çarşamba günü yayınlanan sadece Blutv ekranlarında olan Sıfır Bir 5. sezon 6. bölüm yayınlandı. Ekranlarda rekorlar kıran Bir Zamanlar Adana Sıfır Bir 5. sezon 6. bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlandığı günler sosyal medyayı sallayan Sıfır Bir'de Nesih abi ölüyor mu sorusu akıllara geliyor.

Sıfır Bir 5. sezon 6. bölüm izle Blutv

İnternet dizisi olarak en çok takip edilen dizi olan Sıfır Bir 5. sezon 6. bölüm resmen yayınlandı. Rekorlar kıran Sıfır Bir 5. sezonu sürpriz bir sahneyle son buldu. Nesih abi öldü mü? Sıfır Bir Nesih diziden ayrıldı mı gün boyunca merak edilen sorular arasında yer alıyor. 

Gökhan abi mekan taranıyor


Gökhan Abinin mekanı taranıyor. Mekanı taranan Gökhan hırsı, Nezih'den mi çıkartacak. Himayesinde yer alan adamları korumak isteyen Nesih, Gökhan'la karşı karşıya gelecek. Ancak artık bazı şeyler daha netleşti.

Savaş Avukat sukiasti

Sıfır Bir 5. sezon 6. bölümde Savaş'ı bu sefer avukat suikasti yapılıyor. Geçtiğimiz hafta Cihat Sarsılmaz'ın avukat olarak girdiği cezaevinde bu sefer beklenmedik bir hadise yaşanacak. Ancak SAvaş oradan bilindeki silahla kaçmayı başaracak. Artık Savaş için cezaevinden firar günleri yakındır.

Azad çok seviliyor

CİO ve Özgür'den sonra öyle bir isim gelmeliydi ki ortalık yıkılmalıydı. Tam da öyle oldu. Azad adeta ikisinin de yerini doldurdu. Yeni sezonda daha çok göreceğimiz Azad ve Savaş ortaklığı tam gaz devam edecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR