Sıfır bir 6. Sezon 4. Bölüm izle BluTv

BluTv'nin sevilen dizisi Sıfır Bir 6. sezon 4. bölümü yayınlandı. Sıfır Bir 6. sezon 4. bölümü izle. BluTv izle. BluTv Sıfır Bir 6. sezon 4. bölümde neler oldu? Sizler için araştırdık...

Sıfır bir 6. Sezon 4. Bölüm izle BluTv
Yayın Tarihi: 29.05.2019 16:18:00

BluTv platformunun efsanevi dizisi Sıfır Bir'de heyecan 6. sezonla devam ediyor. Sıfır Bir 6. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Sıfır Bir dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Sıfır Bir 6. sezon 4. bölüm blutv canlı izlemek isteyen dizi severler Sıfır Bir yeni bölümünü araştırmaya başladı. Peki Sıfır Bir 6. sezon 4. bölümde neler olacak? 

Sıfır Bir 6. sezon 4. bölümü 29 Mayıs Çarşamba günü BluTv platformunda izleyicisiyle buluşacak. Adana sokaklarının efsanevi dizisi Sıfır Bir yine bu hafta da heyecanlı bölümleriyle izleyicisini BluTv ekranlarına kilitleyecek. 

SIFIR BİR 6. SEZON 4. BÖLÜM BLUTV İZLE


Sıfır Bir 6. Sezon 4. bölüm blutv izlemek için ne yapmak gerekiyor? Sorunun cevabı çok basit. Sıfır Bir dizisinin tutkunları diziyi izleyebilmek için BluTv'ye üye olarak abonelik almaları gerekiyor. Sıfır Bir 6. sezon 4. bölümü 29 Mayıs Çarşamba günü saat 19.00'dan itibaren BluTv platformunda olacak.

SIFIR BİR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nesih'in ölmesiyle mahalle büyük bir hüzne boğuldu hem de şaşırdı! Burak ve Cengo Nesih'in ölümünden sorumlu tutularak mahalleli tarafından yok sayılmaya başlandılar. Hapishanede durumlar daha da karıştı! Hapishane müdürünün ailesini ortadan kaldıran Zahit ve Necat ise Savaş'ı da bitirmek için harekete geçiyorlar. Hapishanede durumlar daha da karıştı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR