Sıfır Bir Savaş öldü mü? Savaş Satış Sıfır Bir dizisinden ayrıldı mı

Sıfır Bir Savaş öldü mü? Adana Sıfır bir 5. sezon finaliyle ekranlara geldi. Peki Savaş öldü mü? Savaş Satış diziden mi ayrıldı? Sıfır Bir Savaş diziden neden çıktı. İşte Sıfır Bir Savaş öldü mü yaşıyor mu sorusunun cevabı.

Sıfır Bir Savaş öldü mü? Savaş Satış Sıfır Bir dizisinden ayrıldı mı
Yayın Tarihi: 13.03.2019 20:01:00

Sıfır Bir Sezon finaniyle ekranlara geldi. 13 Mart tarihinde yayınlanan Sıfır Bir dizisinden Savaş Satış öldü mü? Diziden mi ayrıldı soruları cevap arıyor. Ekranların en çok merak edilen dizisi Adana Sıfır Bir sular durulmuyor. Neredeyse tüm ekip öldüğü sezon finali şok etkisi yarattı.

Sıfır Bir Savaş Satış diziden çıktı mı?

Beraber kurdukları CİO ve Özgür'le birlikte Sıfır Bir heyacanını Türkiye yansıtan tek başrol kalan Savaş ölerek diziden mi ayrıldı? Savaş Satış Sıfır Bir dizisinden çıktı mı öldü mü tüm gün konuşulacak soru bu. Kimsenin kalmadığı Sıfır Bir öyle bir sezon finali yaptı ki 6. sezon ne zaman başlayacak sorusu akıllara geldi.

Sıfır Bir Savaş öldü mü?


Sıfır Bir dizisinde Savaş akıbeti bilinmiyor. Ancak ölme ihtimali çok yüksek. İki kurşun yiyen Savaş, CİO ve Özgür sonrası diziye veda eden başrol olarak dikkat çekiyor. Sıfır Bir Savaş akıbeti sizler için tam araştıramadık. Ancak en net bilgi gelirse sizlerle paylaşacağız.

Cihat sarsılmaz yakalandı

Sıfır Bir dışarda Nezi abi, Anafor, Berto ve ilk sezondan kalan tüm isimlerin öldüğü sezon finaliyle ekranlara geld. Dizide kalan tek kişi Cihat Sarsılmaz oldu. Cihat Sıfır Bir'de polisler tarafından evi basılmış bir şekilde görüldü ve akıbeti merak edilecek.

Savaş Satış sıfır Bir veda mı etti Sıfır Bir 6. sezonda öğreneceğiz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR