Sıfır faizli 60 bin TL borç kapatma kredisi kampanyası duyuruldu

Borç kapatma arzusu hepimizin içinde olan bir duygudur özellikle yüksek meblağlı borçların kapatılabilmesi için yüksek faizler öderiz. İnsanlar ayrıca borç ödeyebilmek için uzun yıllarca gereksiz ve manasız yere yüksek faiz oranları öderler. Ancak bazı borç kapatma kredisi veren bankalar

Sıfır faizli 60 bin TL borç kapatma kredisi kampanyası duyuruldu
Yayın Tarihi: 7.07.2020 23:06:00

Borç kapatma arzusu hepimizin içinde olan bir duygudur özellikle yüksek meblağlı borçların kapatılabilmesi için yüksek faizler öderiz. İnsanlar ayrıca borç ödeyebilmek için uzun yıllarca gereksiz ve manasız yere yüksek faiz oranları öderler. Ancak bazı borç kapatma kredisi veren bankalar 2020 yılında daha vicdanlı olmaya başladı. Zaten borcunu ödeyemediği için ciddi sorunlar yaşayan vatandaşlarımızın üstüne bir de borç kapatma kredisi ile binmek ve ekonomik olarak ciddi sorunlar yaşamalarına sebebiyet vermek artık mantıksız oldu. Özellikle bu konuda ciddi ve sert tepkiler verebilen Garanti Bankası kişileri dilerlerse müşteri olabilecekleri yeni bir kredi modeli ile tanıştırdı.

Garanti Bankası borç kapatma kredisi ile beraber başka bir bankada olan kredinizi kapatarak sıfır faizli borç kapatma kredisi ile kendiniz için en sağlıklı davranışı yapabilirsiniz. 60 aya varan yüksek vade fırsatı ve sıfır faiz imkânı ile hemen diğer bankalarda olan tüm borçlarınızı kapatarak Garanti Bankası BBVA’dan kredinizi kullanın.

Kredi tüketicilerinin en büyük sorunlarından bir tanesi olan kredi taksitlerini ödeyememe durumu herkesin başına gelebilecek bir durum. Özellikle Korona virüs salgını sonrasında insanların ciddi sorunlarla karşılaşmalarını engellemek, yasal takip sürecine girmelerini engellemek ve bir hasla bir kredi müşterisi daha kazanabilmek adına özel bankalar çeşitli kredi modelleri geliştirmektedir. Bunlardan bir tanesi de Garanti Bankası oldu. Garanti Bankası insanların bir başka bankaya ait olan borçlarını kapatabilmeleri ve Garanti Bankası’na gelmeleri için başlatmış olduğu bu muhteşem kredi paketi ile beraber binlerce vatandaşımızın ödemekte zorlandığı kredi modelini geliştirdi. Birikmiş olan tüm borçlarınız için Garanti Bankası’ndan gönül rahatlığı ile sıfır faizli kredi kullanabilir ve tüm dağınık borçlarınızı kapatarak tek bir bankaya ödeme yapabilirsiniz. Tüketicilerin kullanımına sunulan ’Borç Transferi’ kampanyası kapsamında farklı bankalardan almış olduğunuz bir ya da birden fazla sayıdaki bireysel ihtiyaç kredilerinizi dosya masrafı ödemeden ve bütçenize en uygun koşullarda transfer edebilirsiniz. İnsanların gönül rahatlığı ile borçlarını kapatarak en uygun koşullar altında tek bir bankaya kredi ödemesi yaptığı biliniyor. İşte Garanti Bankası borç kapatma kredisi ile alakalı tüm ayrıntılar…


BORÇ KAPATMA KREDİSİ 60 AY VADE SIFIR FAİZ

Garanti Bankası bu zamana kadar verilen en mantıklı borç kapatma kredisini vatandaşlarımıza sundu. Borç kapatma kredisi için yapılacak olan tüm başvurular ön değerlendirilmeye alınacak ve başvuru yapan kişinin aldığı maaş kanıtlandığında gerekli olan tüm işlemler hemen başlatılabilecek. En az 3 ay en fazla 6 ay vade imkanı sunulacak. Bireysel kredi kullanan çalışan, emekli veya kira geliri sahiplerine 60 ay vade imkânı sunulurken, şahıs işletmeleri veya firma ortağı olup bireysel kredi başvurusu yapanlara 36 ay vade imkânı sunulmaktadır.

BORÇ KAPATMA KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Borç kapatma kredisi başvurusu yapabilmek için öncelikle Garanti Bankası resmi internet sitesinden gerekli bilgileri edinebilirsiniz. Ancak borç kapatma kredileri mobil bankacılık, internet bankacılığı ve telefon bankacılığı gibi dijital kanallardan yapılamamaktadır. O nedenle gerekli olan bilgileri topladıktan sonra en yakın Garanti Bankası şubesini ziyaret etmeniz gerekmektedir. Garanti Bankası borç kapatma kredisi bireysel başvurular için 25 bin TL, ticari başvurular için ise 60 bin TL’ye kadar geçerli olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR