Şifresiz Fenerbahçe Trabzonspor canlı izle Bein Sports 1 FB TS Jestyayın Netspor canlı maç izle

Şifresiz Fenerbahçe Trabzonspor canlı izle. Fenerbahçe Trabzonspor Bein Sports 1 izle. FB TS derbisi izle. Fenerbahçe Trabzonspor jestyayın izle. Fenerbahçe Trabzonspor netspor izle! Fenerbahçe Trabzonspor canlı maç yayını. Kesintisiz Fenerbahçe Trabzonspor maçı izle!

Şifresiz Fenerbahçe Trabzonspor canlı izle Bein Sports 1 FB TS Jestyayın Netspor canlı maç izle
Yayın Tarihi: 25.10.2020 18:42:00

Şifresiz Fenerbahçe Trabzonspor canlı izle. Fenerbahçe Trabzonspor Bein Sports 1 izle. FB TS derbisi izle. Fenerbahçe Trabzonspor jestyayın izle. Fenerbahçe Trabzonspor netspor izle! Fenerbahçe Trabzonspor canlı maç yayını. Kesintisiz Fenerbahçe Trabzonspor maçı izle!

Fenerbahçe Trabzonspor canlı izle Bein sports maç izle!

Süper Lig'de haftanın karşılaşması Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında Ülker Stadı'nda gerçekleşecek. Saat 19.00'da başlayacak olan dev mücadele öncesinde sürpriz gelişmeler yaşandı. Süper Lig'in 6.haftası dev bir karşılaşmaya tanıklık edecek. Fenerbahçe ile Trabzonspor, bütün kozlarını 19.00'da Kadıköy'de paylaşacak. Maç Cüneyt Çakır'ın hakemliğinde yönetilecek. Fenerbahçe - Trabzonspor CANLI MAÇ Bilgileri haberimizde sizlerle...

Oynanan 5 maçın 3'ünden galip ayrılan Fenerbahçe, son 9 maçında mağlup edemediği Trabzonspor'u yenilgiye uğratarak rakibi karşısındaki seriyi sona erdirmeyi amaçlıyor. Trabzonspor ise Fenerbahçe'ye karşı yakaladığı seriyi devam ettirmek istiyor. Fenerbahçe Trabzonspor derbisi dakikalar içinde başlayacak. Futbolseverler de maç için detayları araştırmaya başladı. Fenerbahçe - Trabzonspor derbi CANLI YAYIN bilgileri ve maç detayları haberimizin devamında sizlerle...

CANLI Fenerbahçe - Trabzonspor Maçı

Süper Lig'in 6.haftasında gerçekleşecek Fenerbahçe - Trabzonspor karşılaşması 25 Ekim Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Trabzonspor mücadelesi beIN SPORTS HD 1 kanalından CANLI olarak yayınlanacak. Futbolseverler Fenerbahçe Trabzonspor derbi heyecanına yayıncı kuruluş Bein Sports ekranlarından ortak olabilecekler.

Son 31 Maçta 2 Galibiyet

Trabzonspor, Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya geldiği son 31 mücadelenin sadece 2'sini galip sonlandırabildi. Kadıköy'de 20 Mart 1993'te gerçekleştirilen lig müsabakasında rakibini 1-0 mağlup eden Trabzonspor, bu tarih sonrasında Fenerbahçe ile deplasmanda gerçekleştirdiği 28 lig, 2 Türkiye Kupası ve bir jübile karşılaşması olmak üzere 31 maçtan 16'sını kaybetti, 13'ünde beraberlik yaşadı. Trabzonspor, bu süre içerisinde 23 Ağustos 1997 yılında oynan lig maçında 3-1'lik skorla galip geldi.

Trabzonspor Merkezi Sağlam Tutmayı Planlıyor


Bugün oynanacak maç öncesinde ilk 11'de görev alacak 10 ismi belirleyen Eddie Newton, son oyuncu konusunda kararsızlık yaşıyor. Trabzonspor'da Uğurcan,Pereira,Edgar,Vitor,Hugo,Flavio,Marlon,Ömür,Abdülkadir,Baker,Nwakaeme ve Afobe'nin oynayacakları bölgeler garanti görülüyor. Newton, 11.ismi orta sahada oynatmayı düşünüyor. İngiliz hoca burada Kamil Ahmet ya da Hosseini'ye görev verip, merkezi sağlam tutmayı planlıyor.

Samatta'ya Edgar Önlemi!

Sarı lacivertli ekibin en önemli silahı Samatta'ya karşı Trabzonspor'un teknik direktörü Eddie Newton tedbirini aldı. Bugün yaşanacak mücadelede Edgar'la, Samatta'ya birebir adam markajı uygulamasında buluancak. Genç stoperin performansına güvenen Eddie Newton, onu diğer stoper Vitor Hugo ile desteklemeyi düşünüyor. Aynı zamanda savunma bekleri Marlon ve Pereira'ya da kesinlikle arkada boşluk vermemeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Lemos ve Gökhan İlk 11'e Dönüş Yapıyor

Fenerbahçe'de iki isim, Trabzonspor karşılaşmasıyla birlikte sahalara geri dönüyor. Üst arka adalesinde sertleşme yaşayan ve Milli arayı tedavi ile tamamlayıp, Göztepe karşılaşmasından bir gün önce takıma dahil olan Gökhan Gönül'ün yanı sıra Fatih Karagümrük karşılaşmasında ikinci sarı karttan oyun dışı edilen Mauricio Lemos, bu akşam sahada yerini alacak. Gökhan, sağ bekte Nazım Sangare'nin yerine Lemos ise Serdar Aziz'in yerine Tisserand ile birlikte stoper bölgesinde sahnede olacak.

Son 9 Karşılaşmadır Trabzonspor Mağlup Olmuyor!

Türkiye Kupası Yarı Final maçında geçtiğimiz sezon Kadıköy'de Fenerbahçeyi 3-1'lik skorla mağlup eden ve 23 senelik kötü serisini sonlandıran Trabzonspor, bugün de ligdeki hasreti bitirmek için mücadele edecek. Trabzonspor Kadıköy'deki son lig galibiyetini 23 Ağustos 1997 yılında 3-1'lik skorla kazanmıştı. İstanbul'daki karşılaşmalarda ezeli rakibine karşı güçlük çeken Trabzonspor, son mücadelelere bakıldığında bariz bir üstünlük kurdu. Trabzonspor, Fenerbahçe ile oynadığı son 9 resmi karşılaşmanın hiçbirinde yenilgi yaşamadı. Üstelik oynana 9 maçın son 3'ünden de galibiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe'de 3 İsim Eksik!

Fenerbahçe Trabzonspor maçı öncesinde koronavirüs testi pozitif sonuçlandıktan sonra karantina sürecinin sona ermesi beklenen Nabil Dirar, bir süredir rahatsızlığı olan Thiam ile henüz hazır olmayan Diego Perotti, bu maçta forma giymeyecek. Sırt ağrıları sonlanan ve takımla çalışan Ferdi'nin kadroya dahil edilmesi öngörülüyor. Üç ismin eksik olduğu Fenerbahçe, dün gerçekleştirdiği antrenmanlarla son taktik çalışmasını yaptı ve zorlu karşılaşma öncesinde tesislerinde kampa girdi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR