Socrates Dergi’den Futbol Tarihine Saygı Duruşu

Spor dünyasına yeni bir soluk getiren Socrates Dergi Dünya Kupası boyunca sürdürdüğü başarılı iletişimi, etkileyici bir final projesiyle taçlandırıyor: Efsane 11!

Socrates Dergi’den Futbol Tarihine Saygı Duruşu
Yayın Tarihi: 3.08.2018 11:57:00

Tüm futbolseverlerin çocukluklarında defterlerinin arkasına yazdıkları rüya takımlar vardır. Bu takımların daha profesyonel oluşturulmuş versiyonları her Dünya Kupası sonrası spor yayınlarında da yerini alır. Ancak bu takımların hepsi kağıt üzerinde hayal olarak kalır…
 
Rüya Takım Gerçek Oluyor
 
Socrates Dergi, 1930-2018 tarihleri arasında dünya futboluna ve Dünya Kupası’na damgasını vuran isimlerden bir 11 oluşturdu… Derginin yazarlarının seçtiği 11’deki her bir ismin neden takıma alındığına dair ayrıntılı açıklamalar kaleme alındı. Fakat bu kadronun, bugüne kadar kurulan takımlardan büyük bir farkı var: Bu kadro hayali değil, gerçekten de futbolseverlerin yönetebileceği, oyuncularının sahada neler yapabileceklerini görebileceği bir kadro. Efsane 11 ile efsaneler artık kağıt üzerinde kalmıyor, dergi sayfalarından sahalara iniyor!


 
Efsaneler FM ile Yeniden Sahaya Çıkıyor
 
Socrates Dergi’nin hazırladığı Efsane 11 için, futbolseverlerin severek oynadığı FM’ye özel oyun modu da hazırlandı. Bu modu Steam üzerinden bilgisayarına indiren kullanıcılar, FM 2018 içerisinde Efsane 11’e yer verebilecek ve futbol tarihinin unutulmaz isimleri sahalara geri dönecek!
 
Futbol tarihine damga vuran isimlerin tüm özellikleri bu mod için tek tek yeniden düzenlendi. Önce her bir efsane futbolcunun kişisel, taktik, teknik, mental, fiziksel özellikleri başta olmak üzere tüm verileri toplandı. Toplanan binlerce veri, günümüz yıldızlarının Football Manager datalarıyla karşılaştırılarak düzenlendi ve modun içerisine girildi. Böylece efsane yıldızlar, gerçek isimleri, kişisel bilgileri ve yetenekleriyle Efsane 11 kadrosunda yerini aldı.
 
Örneğin Ronaldo’nun yaşadığı sık sakatlıklar ya da Maradona’nın kendine has kural tanımazlığı FM 2018’e özel olarak hazırlanan bu modda kendisine yer buluyor.


 
Efsaneler 2 – 1 2018 Yıldızları
 
Efsanelerin neler yapabileceğini göstermek için FM 2018’de bir hazırlık karşılaşması da düzenlendi. Halihazırda oyunun içinde yer alan Rusya 2018’in en iyi kadrosu da Güncel 11 altında toplandı ve Football Manager’ın en efsane maçlarından birinin ilk düdüğü çaldı! Oyun içerisinde simüle edilen karşılaşma müthiş bir rekabete sahne oldu. Oldukça çekişmeli geçen maçı, Socrates ve Beckenbauer’in golleriyle Efsane 11 kazandı. 2-1 biten maçta Güncel 11’in tek golünü ise Luka Modric attı. Rusya 2018’deki muhteşem performansıyla En İyi Oyuncu Ödülü’nü almasına rağmen takımıyla kupayı kazanamayan Modric’in bu golü, karşılaşmanın eğlenceli detaylarındandı.
 
Bu efsane maçın geniş özetini www.socratesdergi.com/efsane11 adresinden izleyebilir, sitedeki Efsane 11 modunu Steam hesabınızla giriş yaparak modu bilgisayarınıza download edebilirsiniz. Sonrası size kalmış… İster Footbal Manager 2018 Editor yardımıyla Efsane 11’i yabancı sınırlaması olmayan bir lige ekleyin, isterseniz seçeceğiniz yıldızları kendi takımınıza transfer ederek nostalji rüzgarları estirin.
 
Peki Mod Nasıl Çalışıyor?
 
Steam hesabınızla giriş yaparak download edebileceğiniz FM 2018 modu ile efsane yıldızları kendi takımınıza transfer edebilirsiniz. Ayrıca Footbal Manager 2018 Editor yardımıyla, Efsane 11’i yabancı sınırlaması olmayan bir lige ekleyebilirsiniz.

 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR