Şok 15 Haziran Aktüel Ürünleri - Şok Hafta sonu Aktüel Ürünler Kataloğu

Şok Marketler 15 Haziran Cumartesi gününden itibaren başlayacak Şok Aktüel Ürünler kampanyasını duyurdu. Şok Aktüel ürünlerinde bu hafta sonu neler var? Şok marketlerde aktüel ürünler indirimlerini sizler için hazırladık...

Şok 15 Haziran Aktüel Ürünleri - Şok Hafta sonu Aktüel Ürünler Kataloğu
Yayın Tarihi: 12.06.2019 14:00:00

Şok Marketler Zinciri'nde Aktüel Ürünler kataloğu merakla bekleniyordu. Şok 15 Haziran Aktüel ürünleri belli oldu! Şok Marketler her hafta Çarşamba günleri ve hafta sonları için hazırladığı aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. Şok 15 Haziran Cumartesi günü yine birbirinden farklı onlarca üründe büyük indirimlerle müşterilerin ve tüketicilerin yüzünü güldürmeyi başarıyor. Aktüel ürünler listesinde neler var, hangi ürünler indirime girdi? Bu soruların cevabı araştırılıyor.

Şok marketlerde taze ve gündelik mutfak ürünlerinin yanı sıra teknolojik aletler, cilt bakım ürünleri, ev aletleri, mutfak aletleri, aparatlar ve daha birçok kategoride geniş ürün yelpazesinde yüzlerce ürün indirime girdi. Şok 15 Haziran aktüel ürünlerini sayfanın devamında sizler için derledik, Şok Aktüel ürünler kataloğu (15-16 Haziran) da resimli olarak yazımızın devamında yer alıyor.

ŞOK 15 HAZİRAN AKTÜEL ÜRÜNLERİ - ŞOK HAFTA SONU AKTÜEL ÜRÜNLER 


Şok Aktüel ürünler kataloğu her hafta Çarşamba günleri ve hafta sonları için yayınlanmaya devam ediyor. Şok Marketler zinciri her çarşamba ve hafta sonlarında müşteriler ve tüketiciler için büyük fırsatlar sunuyor. Alışveriş sepetini ucuza doldurmak isteyenler bu günlerde Şok Marketlerini tercih ediyor. Şok'ta bu hafta sonu 15-16 haziran'da hangi ürünler indirime girdi?

Şok 15-16 Haziran hafta sonu aktüel ürünler kataloğunda dikkat çeken ürünler şu şekilde:
- Sunmild Lastik tamir spreyi (300 ml.) 12,95 TL
- Telefon uyumlu mikrofonlu kulaklık 12,95 TL
- Ön cam metalize güneşlik 6,99 TL
- Mıknatıslı telefon tutacağı 8,99 TL
- Araç içi telefon tutacağı 8,99 TL
- Araç çakmak şarjı 9,99 TL
- Persil Toz çamaşır deterjanı 25 tl ve üzeri alışverişlerde yalnızca 15,00 TL 
- Familia Parfümlü 8'li tuvalet kağıdı 25 tl ve üzeri alışverlerde yalnızca 7 TL


Şok Marketler zincirinin 15-16 haziran Aktüel ürünler kataloğu bu ürünlerle de bitmiyor. Aşağıda Aktüel ürünler kataloğunda daha birçok ürün yer alıyor.  Bu katalogdan ihtiyacınız ürünleri belirleyebilir ve hafta sonunda, 15-16 Haziran tarihlerinde Şok Marketlerden alışverişinizi yapabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR