Şok Aktüel 1 Nisan 2020 Ucuz İndirimli Ürünler Kataloğu Yayınlandı

ŞOK mağazaları AKTÜEL ürünleri konusunda her hafta büyük indirimler yapmaktadır. Bir gelenek haline gelmiş olan AKTÜEL ürünler konusundaki indirimler için her hafta paylaşılan kataloglar her hafta web sitemizde!

Şok Aktüel 1 Nisan 2020 Ucuz İndirimli Ürünler Kataloğu Yayınlandı
Yayın Tarihi: 31.03.2020 21:19:00

ŞOK mağazaları AKTÜEL ürünleri konusunda her hafta büyük indirimler yapmaktadır. Bir gelenek haline gelmiş olan AKTÜEL ürünler konusundaki indirimler için her hafta paylaşılan kataloglar her hafta web sitemizde!

Haftanın en popüler ve en uygun fiyatlı ürünleri ŞOK kataloğu yayınlandı. Her Çarşamba günü raflarını tazeleyen ve binlerce ürün ile AKTÜEL indirimlere çıkan ŞOK, Nisan ayının ilk indirimini müşterileri ile buluşturdu. Teknoloji, gıda, mutfak araç ve gereçleri, zücaciye gibi çeşitli kategoride onlarca indirimi ile müşterilerini sevindiren ŞOK, bunu bir gelenek haline getirmiştir.

Peki, 1 Nisan 2020 ŞOK AKTÜEL Kataloğunda hangi ürünler var? Hemen haberimizin detaylarına bakalım!

1 Nisan 2020 ŞOK AKTÜEL Kataloğu



1 Nisan 2020 ŞOK AKTÜEL kataloğu içerisinde yer alan ürünler şu şekilde: Fantom Pratik XL Dik Süpürge, Arzum Linda Saç Kurutma Makinası, Saç Düzleştirici Tarak, Mintax 720 ml Sıvı Bulaşık Deterjanı gibi başlıca ürünler. Ancak 1 Nisan 2020 ŞOK AKTÜEL ürünleri bunlarla sınırlı değil. Çocuklar için bisikletler, boyama kitapları, oyuncak süpürgeler ve daha onlarca ürün bu hafta ŞOK mağazalarında!

Henüz kataloğu incelememiş olan vatandaşlarımız için hazırladığımız bu haberimiz ile beraber
“ŞOK mağazalarında bu hafta ne ürünler var?” sorusuna yanıt buluyor olacağız. 1 Nisan 2020 ŞOK AKTÜEL ürünleri arasında temizlik malzemeleri, ev hanımlarının reyonları gibi pek çok ürün bulunmakta. Özellikle her hafta güncellenen bu kataloğun bu haftaki ürünleri çok rağbet görecek gibi.


Peki, 1 Nisan 2020 ŞOK AKTÜEL kataloğu içerisindeki diğer ürünler neler? Diğer tüm ürünleri incelemek ve satın alabilmek için aşağıdaki kataloğumuzu incelemeli ve iyi analiz yapmalısınız. Aşağıdaki ürünleri sadece size en yakın olan ŞOK mağazalarından satın alabileceğiniz gibi bazı ürünlerin hemen tükendiğini belirtmekte fayda var.



ŞOK AKTÜEL Ürünleri Hemen Biter mi?

ŞOK AKTÜEL ürünlerinin hemen tükenmemesi ve isteyen tüm vatandaşların yararlanabilmesi adına bol bol stok yapılıyor olsa da maalesef ki halkımız büyük bir rağbet gösterip tüm ürünleri neredeyse satın alıyor. Bu duruma göre hazırlıklı olmanız ve çok hızlı bir şekilde katalog ürünlerini satın almanız gerekiyor.

Özellikle aynı üründen 3 ve daha fazla satın alan vatandaşlar için gerekli kısıtlamalar yapılıyor.
Çok ucuz bir fiyata ŞOK AKTÜEL ürünü satın alıp daha sonra pahalı fiyattan satan müşterilerin tespit edilip karaborsa yaymaktan savcılığa verildiği biliniyor. Bu duruma karşı dikkatli olmanız ve karaborsa ürünü satın almamanız gerektiği konusunda ŞOK yönetimi konusunda uyarılar yapılıyor!

1 Nisan 2020 Tarihinde ŞOK AKTÜEL İndirimleri Başlıyor!

ŞOK AKTÜEL ürünlerindeki indirim her hafta mevcuttur. 1 Nisan 2020 tarihi itibari ile indirimlerin başlayacağı kataloğa göre belirtiliyor. Elinizi çabuk tutar ve en yakınınızdaki ŞOK mağazasına giderseniz beğendiğiniz ürünleri satın alma ihtimaliniz var. Ancak diğer türlü geç kaldığınız için tüm ürünlerin satın alınma ihtimali var. Yine aynı şekilde bu duruma karşı da dikkatli olmanız çok iyi olacaktır.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR