Şok Aktüel 4 Mayıs 2019 Hafta sonu fırsatları Şok Aktüel yeni ürünler

Şok Aktüel 4 Mayıs Hafta Sonu fırsatları neler? Şok Aktüel ürünleri yayınlandı. Şok Aktüel bu hafta sonu neler var. Sizler için Şok Aktüel ürünleri derledik. İşte Şok firması ucuz aktuel ürünleri.

Şok Aktüel 4 Mayıs 2019 Hafta sonu fırsatları Şok Aktüel yeni ürünler
Yayın Tarihi: 4.05.2019 15:44:00

Şok aktüel 4 Mayıs 2019 Hafta sonu fırsat ürünleri neler? Şok 4 Mayıs Aktüel Ürünler kataloğu yayınlandı. Şok Hafta sonu Aktüel ürünler listesinde hangi ürünler yer alıyor, neler indirime girdi? Şok Marketler zinciri Ramazan ayı öncesi tüketicilere ve müşterilerine büyük fırsatlar sunmaya devam ediyor. 4-5 Mayıs Cumartesi-Pazar günleri birçok üründe indirimler Şok Market raflarında olacak. Şok Aktüel ürünler kataloğunu sizler için araştırdık...

Şok Marketler zinciri her hafta olduğu gibi bu hafta da hatta Mübarek Ramazan Ayı öncesi son hafta sonu olması nedeniyle birçok üründe indirime gitti! Şok Aktüel ürünler kataloğu ile her hafta özel günlerde birbirinden ekonomik fırsatları tüketicilerin hizmetine sunan Şok Marketler zinciri Ramazan ayı öncesi gıdadan teknolojik ev aletlerine birçok üründe tüketicilere bütçe dostu fiyatlar sunmaya başlıyor. Kaliteli ürünleri ekonomik fiyata elde etmek için Şok Marketlerin 4 Mayıs Aktüel ürünler kataloğuna mutlaka göz atmalısınız.

ŞOK AKTÜEL 4-5 MAYIS HAFTA SONU İNDİRİMDEKİ ÜRÜNLER




Şok Aktüe ürünler kataloğu bu hafta da dolu dolu! Özellikle ev hanımlarının yüzünü güldürecek ekonomik ve kaliteli ürünler, Şok Aktüel ürünler kataloğundaki yerini aldı. Elinizi hızlı tutarak Ramazan ayı öncesi son Ramazan alışverişini Şok Marketlerde yapabilirsiniz. Peki Şok Marketlerde hangi ürünler indirime giriyor?

43″ Uydu Alıcılı Led Tv    1599TL.Bluetooth Kulaklık 49.90TL. 3’lü Grup Priz sadece  12,95TL. Keramika 12 Parça Kahve Takımı 49,90TL ve Emaye Kızartma Tenceresi 29,90TL'den Şok Marketler zincirinde raflardaki yerini alacak. Bunların yanı sıra daha birçok Şok Aktüel ürünü Şok marketlerinde 4-5 Mayıs hafta sonunda görebileceksiniz. Özellikle gıda da ekonomik tercihler Şok Marketlerde olacak!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR